Dagjes uit in de buurt van Camping en Speelparadijs Beringerzand

Speel- en Zwemparadijs KinjerKriebel

Attractie Panningen

Kinjerkriebel is het overdekte speel- en zwemparadijs van Camping Beringerzand. De klim -en klautertoestellen zorgen voor adembenemend veel speelplezier. Een kruip door - sluip door spel met je vriendjes of vriendinnetjes tussen de wringers en touwen naar de ballenbak. Even een spelletje, en daarna vrolijk springend op het springkussen met allemansvriend Tjezz!Uitgespeeld? Goed gegeten?Dan toch nog maar even lekker zwemmen in het prachtige verwarmde binnenzwembad.

Meer info
Attractie Panningen

Zichtstal Op den Haegh

Bedrijfsbezoek Panningen

Aan de Heibloemseweg 7 in Panningen vind u zichtstal 'Op den Haegh'. Familie Kersten houdt hier 300 zeugen. Dit bedrijf is een ‘gesloten’ bedrijf, dat betekent dat een varken hier blijft van geboorte tot slacht. Hier kun je in verschillende kijkruimtes naar de dieren kijken. Eerst kom je de beren (mannetjesvarkens) tegen en dan de ongeveer 300 opfokzeugen (voor de biggetjes). De zwangere zeugen kun je zien vanuit een hoge skybox. In weer een andere stal vind je de kraamhokken en de gespeende biggen.In de skybox ligt veel aanvullend informatiemateriaal. Op deze manier willen we een goed en volledig beeld geven van de intensieve varkenshouderij, want deze kent nog veel meer vormen en afdelingen dan je bij ons kunt bekijken. 

Meer info
Bedrijfsbezoek Panningen

Internationaal Historisch Motoren en Tractoren Festival

Attractie Panningen

Op 30 en 31 juli 2016 wordt het “Internationaal Historisch Festival” (IHF) in Panningen voor de 37e keer georganiseerd door de Historische Motoren en Tractoren Vereniging. Ook dit jaar weer voor groot en klein een reden voor een bezoekje.Het is de grootste verzamelaarsbijeenkomst /festival op het vaste land van Europa sinds 1980 en trekt internationaal tienduizenden bezoekers uit de hele wereld. Meer dan 1200 internationale verzamelaars tonen en demonstreren hier hun (landbouw)machines, uit de periode van het einde van de 19e eeuw tot ca. 35 jaar geleden. Het betreft meer dan 2500 tractoren, stationaire motoren, dorsmachines, motorfietsen, zeer oude auto’s en vrachtwagens, woonwagens, werktuigen, oude bewerkingsmachines en nog vele andere huishoudelijke, land- en tuinbouwmachines. De miniaturenshow en oude ambachtsdemonstraties, en de grote markt zijn ook dit jaar weer onderdeel van het IHF.

Meer info
Attractie Panningen

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof

Actief & sportief Grashoek

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof in Grashoek biedt een scala aan faciliteiten voor een puur genieten.Combineer een ontspannend golfpartijtje met een lekkere streekeigen lunch of diner en/of met een heerlijk glas wijn uit eigen gaard.Kapèlkeshof beschikt over een 21 holes golfbaan, wijngaard, wijnmakerij, gezellig restaurant en een mooi terras met uitzicht over de golfbaan. Iedereen kan na een korte golfinstructie de golfbaan op, ook zonder GVB. Op de golfbaan van Kapelkeshof kan iedereen spelen. De baan kent een afstand die varieert van 40 tot 280 meter. Een zogenaamde PAR 3/4 baan. 

Meer info
Actief & sportief Grashoek

DOK6 Cinema

Kunst en cultuur Panningen

Lekker naar de nieuwste film in onze service bioscoop en hierna borrelen in ons gezellig café? Of vooraf wat eten in ons restaurant? Dit kan allemaal bij DOK6 Cinema.DOK6 Cinema biedt het meest actuele aanbod bioscoopfilms. Van Komedie tot Actiefilm en van Thriller tot Kinderfilm. Onze bioscoop bestaat uit 4 zalen waarvan 3 zalen zijn uitgerust met het service concept. Hapjes en drankjes worden tijdens de film aan uw stoel geserveerd zonder dat u daar hinder van ondervindt. In de zomervakantie komt u nog meer tot rust in onze Huiskamerbioscoop. Dat is film kijken vanuit een luxe fauteuil, bank of zelf 2 persoons bed. Kortom, U bent bij DOK6 Cinema op het juiste adres voor een leuke en gezellige middag of avond uit!

Meer info
Kunst en cultuur Panningen

DOK6 Theater

Kunst en cultuur Panningen

Het theater, de cinema, het (uitgaans)café met restaurant en foyer en een businesslounge. Dat is DOK6 in een notendop.Een gezellig avondje uit? Dan bent u bij DOK6 Theater aan het juiste adres! Dit professionele theater biedt een gevarieerd programma, voor ieder wat wils. Muziek, kleinkunst, cabaret, toneel, met meer dan veertig voorstellingen per jaar heeft DOK6 Theater het allemaal!DOK6 Theater heeft meer mogelijkheden. Deze zaal is niet alleen geschikt voor theatervoorstellingen, maar deze sfeervolle ruimte kan ook worden afgehuurd voor bijvoorbeeld feesten, presentaties en seminars. 

Meer info
Kunst en cultuur Panningen

De Schatberg

Zwemmen Sevenum

U kunt zich uitstekend een dagje vermaken op De Schatberg. Het park beschikt over uitgebreide faciliteiten, waardoor niemand zich hoeft te vervelen! Wat denkt u van een heerlijk dagje aan het natuurbad met strand. De kinderen kunnen lekker ravotten en spelen in het zand en de buitenspeeltuinen. Buiten is er ook een zwembad en waterspeeltuin waar de kinderen uren kunnen ravotten.Maar ook met minder mooi weer kunt u voor een leuk dagje terecht op De Schatberg. Kom heerlijk zwemmen in het binnenzwembad en lekker spelen in de binnenspeeltuin!

Meer info
Zwemmen Sevenum

Klimpark KlimKong Sevenum

Attractie Sevenum

Klimpark KlimKong Sevenum is het avontuurlijkste en veiligste klimpark van Nederland! Een ochtend of middag bij KlimKong Sevenum is een leuk dagje uit met vrienden, familie of collega's. Beleef samen een klimavontuur in het unieke klimpark!KlimKong Sevenum heeft de uitstraling van een 'klimboot'. Het park bestaat uit vier verschillende parcours en kenmerkt zich door unieke elementen, zoals de 'altijd leuke liaan' en het 'vliegende wijnvat'!De allerkleinste kunnen zich vermaken op het onderdek en in de klimboom. De waaghalzen kunnen klimmen tot wel 15 meter hoog! Het park is uitdagend door de verschillende moeilijkheidsgraden en de hoogtes.Familieleden, collega’s of vrienden die niet mee de boot in willen? Voor hen zijn er leuke alternatieven.

Meer info
Attractie Sevenum

Streekmuseum 't Land van Peel & Maas

Kunst en cultuur Helden

Luister naar de verhalen van Peelwerkers en boeren, laat je meeslepen door sagen en legenden over rovers en kabouters en luister naar de sprookjes van de fluisterbomen bij Museum Peel en Maas.Het museum is gevestigd in voormalig klooster Kerkenbosch, dat nog steeds de sfeer van weleer ademt. Elke ruimte van museum 't Land van Peel en Maas heeft een ander thema waarbij veel aandacht is voor jonge gasten. Een bezoek loont de moeite! Temeer omdat het museum een interessant totaalbeeld geeft van Peel en Maas vanaf de steentijd tot heden.Tot einde van het jaar kunt u de wisselexpositie over oude streekkaarten in Peel en Maas, genaamd ‘de wegen die we gingen’ samengesteld door de heer Jacques Cuijpers, bezoeken. Hoe zijn grenzen ontstaan en beleef de grensconflicten die daarbij aan de orde waren... Groepsbezoek en scholen zijn dagelijks op afspraak mogelijk!

Meer info
Kunst en cultuur Helden

Doe-boerderij BoeBaDoe Farm

Actief & sportief Beringe

Vanaf 1 april zijn jullie van harte welkom bij ons op de BoeBaDoe Farm!Doe-boerderij BoeBaDoe Farm laat je het boerderijleven, de dieren en de vrije natuur horen, zien, voelen, proeven en ruiken. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speelweide, knuffelen met de dieren, leren over het melkveebedrijf of zich een weg banen door het maïsdoolhof (in de zomermaanden), kunt u genieten van de ongedwongen authentieke sfeer en het uitzicht naar de belevingstuin vanaf het boerenterras.De doe-boerderij en het boerenterras worden mede gerund door mensen die een dagbesteding of re-integratietraject volgen op de boerderij.Ook voor kinderfeestjes, paardrijles, educatieve rondleidingen, workshops en bedrijfsuitjes bent u van harte welkom op deze doe-boerderij in Beringe.Entree kinderen: 2,50, volwassenen gratis.

Meer info
Actief & sportief Beringe

Attractiepark Toverland

Attractie Sevenum

Laat je meenemen in de magie van Attractiepark Toverland. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, waag een ritje per motor in de lanceerachtbaan Booster Bike en ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis. Het hoogtepunt van een dagje Toverland is natuurlijk Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux!Met meer dan 30 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Ook bij slecht weer is het goed toeven in het overdekte gedeelte. Bezoekers van Zoover waarderen Toverland niet voor niets met gemiddeld een 8,6. Daarmee is Toverland het best beoordeelde attractiepark van Nederland!Attractiepark Toverland wordt in 2018 anderhalf keer zo groot. Er komt dan namelijk een nieuw entreegebied én een nieuw themagebied. Twee grote attracties worden gebouwd in het nieuwe themagebied: een spectaculaire rollercoaster en een betoverende boatride!

Meer info
Attractie Sevenum

Museum Techniek met 'n Ziel

Kunst en cultuur Neerkant

Museum Techniek met ‘n ziel bezit een uitgebreide verzameling elektrische apparatuur uit de afgelopen 100 jaar en toont de evolutie van elektriciteit en elektrische apparaten in ons dagelijks leven.Binnen het museum staat een deel van de apparaten in een nagebouwde woon- en leef omgeving van toen. Zo loopt u door een elektra winkel, een woonkamer, een keuken en een café uit de vijftiger jaren.Ook de jeugd komt aan zijn trekken door te beleven hoe eenvoudig het leven vóór de digitale revolutie was. Ze zien zwart/wit TV’s zonder afstandsbediening, grammofoonplaten en bandrecorders. 

Meer info
Kunst en cultuur Neerkant

De Speelfabriek

Attractie Maasbree

De Fabriek in Maasbree beschikt over een leuk speelparadijs; De Speelfabriek. De gezellige en veilige binnenspeeltuin is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.Voor kinderen vanaf 1 jaar staat er een speeltoestel/klimtoren van meerdere niveaus met een glijbaan en reuze ballen. Ook vindt u er een springkussen.Voor de kleintjes is er een aparte peuterzone. In verband met de veiligheid liggen er softvloeren. Volop plezier voor uw spruiten! 

Meer info
Attractie Maasbree

Strand- en zwembad BreeBronne

Zwemmen Maasbree

Bij BreeBronne kun je zwemmen totdat je rimpels in je handen krijgt! In de zomermaanden is de recreatieplas met groot zandstrand een heerlijke plek om te spelen en zwemmen en als het weer tegenzit kun je terecht in het subtropisch zwem- en speelparadijs.Het buiten- en binnenbad, de recreatieplas, het restaurant en het terras zijn ook toegankelijk voor gasten die niet op het park verblijven. Ook leuk voor kinderfeestjes!

Meer info
Zwemmen Maasbree

Minicamping-Ezelcamping In 't Niet

Actief & sportief Maasbree

Een leuk wandel uitstapje voor het gezin met kinderen of familie is het maken van een ezeltocht waarbij de ezel de bagage draagt. De ezel fungeert als het ware als "rugzak op vier benen". De kinderen kunnen af en toe uitrusten en meerijden op de rug van de ezel. Een kind is snel enthousiast over de ezel en zal dan ook graag meehelpen met roskammen, borstelen en optuigen.De wandeltochten met een ezel zijn niet alleen bedoeld voor de campinggasten die verblijven bij In 't Niet op de ezelcamping, maar ook voor de dag toerist die op zoek is naar een actief dagje uit. Zelfs een ezelwandeling van enkele uurtjes met of zonder huifkar behoort tot de mogelijkheden.

Meer info
Actief & sportief Maasbree

Speel- en Zwemparadijs KinjerKriebel

Zichtstal Op den Haegh

Internationaal Historisch Motoren en Tractoren Festival

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof

DOK6 Cinema

DOK6 Theater

De Schatberg

Klimpark KlimKong Sevenum

Streekmuseum 't Land van Peel & Maas

Doe-boerderij BoeBaDoe Farm

Attractiepark Toverland

Museum Techniek met 'n Ziel

De Speelfabriek

Strand- en zwembad BreeBronne

Minicamping-Ezelcamping In 't Niet

Kinjerkriebel is het overdekte speel- en zwemparadijs van Camping Beringerzand. De klim -en klautertoestellen zorgen voor adembenemend veel speelplezier. Een kruip door - sluip door spel met je vriendjes of vriendinnetjes tussen de wringers en touwen naar de ballenbak. Even een spelletje, en daarna vrolijk springend op het springkussen met allemansvriend Tjezz!Uitgespeeld? Goed gegeten?Dan toch nog maar even lekker zwemmen in het prachtige verwarmde binnenzwembad.

Meer info
Categorie: Attractie Adres: Heide 5 Locatie: 5981 NX Panningen Route naar Speel- en Zwemparadijs KinjerKriebel

Aan de Heibloemseweg 7 in Panningen vind u zichtstal 'Op den Haegh'. Familie Kersten houdt hier 300 zeugen. Dit bedrijf is een ‘gesloten’ bedrijf, dat betekent dat een varken hier blijft van geboorte tot slacht. Hier kun je in verschillende kijkruimtes naar de dieren kijken. Eerst kom je de beren (mannetjesvarkens) tegen en dan de ongeveer 300 opfokzeugen (voor de biggetjes). De zwangere zeugen kun je zien vanuit een hoge skybox. In weer een andere stal vind je de kraamhokken en de gespeende biggen.In de skybox ligt veel aanvullend informatiemateriaal. Op deze manier willen we een goed en volledig beeld geven van de intensieve varkenshouderij, want deze kent nog veel meer vormen en afdelingen dan je bij ons kunt bekijken. 

Meer info
Categorie: Bedrijfsbezoek Adres: Heibloemseweg 7 Locatie: 5981 PH Panningen Route naar Zichtstal Op den Haegh

Op 30 en 31 juli 2016 wordt het “Internationaal Historisch Festival” (IHF) in Panningen voor de 37e keer georganiseerd door de Historische Motoren en Tractoren Vereniging. Ook dit jaar weer voor groot en klein een reden voor een bezoekje.Het is de grootste verzamelaarsbijeenkomst /festival op het vaste land van Europa sinds 1980 en trekt internationaal tienduizenden bezoekers uit de hele wereld. Meer dan 1200 internationale verzamelaars tonen en demonstreren hier hun (landbouw)machines, uit de periode van het einde van de 19e eeuw tot ca. 35 jaar geleden. Het betreft meer dan 2500 tractoren, stationaire motoren, dorsmachines, motorfietsen, zeer oude auto’s en vrachtwagens, woonwagens, werktuigen, oude bewerkingsmachines en nog vele andere huishoudelijke, land- en tuinbouwmachines. De miniaturenshow en oude ambachtsdemonstraties, en de grote markt zijn ook dit jaar weer onderdeel van het IHF.

Meer info
Categorie: Attractie Adres: Ninnesweg 176 (Ruiterterrein De Vosberg) Locatie: 5981 PD Panningen Route naar Internationaal Historisch Motoren en Tractoren Festival

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof in Grashoek biedt een scala aan faciliteiten voor een puur genieten.Combineer een ontspannend golfpartijtje met een lekkere streekeigen lunch of diner en/of met een heerlijk glas wijn uit eigen gaard.Kapèlkeshof beschikt over een 21 holes golfbaan, wijngaard, wijnmakerij, gezellig restaurant en een mooi terras met uitzicht over de golfbaan. Iedereen kan na een korte golfinstructie de golfbaan op, ook zonder GVB. Op de golfbaan van Kapelkeshof kan iedereen spelen. De baan kent een afstand die varieert van 40 tot 280 meter. Een zogenaamde PAR 3/4 baan. 

Meer info
Categorie: Actief & sportief Adres: Roomweg 85 Locatie: 5985 NS Grashoek Route naar Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof

Lekker naar de nieuwste film in onze service bioscoop en hierna borrelen in ons gezellig café? Of vooraf wat eten in ons restaurant? Dit kan allemaal bij DOK6 Cinema.DOK6 Cinema biedt het meest actuele aanbod bioscoopfilms. Van Komedie tot Actiefilm en van Thriller tot Kinderfilm. Onze bioscoop bestaat uit 4 zalen waarvan 3 zalen zijn uitgerust met het service concept. Hapjes en drankjes worden tijdens de film aan uw stoel geserveerd zonder dat u daar hinder van ondervindt. In de zomervakantie komt u nog meer tot rust in onze Huiskamerbioscoop. Dat is film kijken vanuit een luxe fauteuil, bank of zelf 2 persoons bed. Kortom, U bent bij DOK6 Cinema op het juiste adres voor een leuke en gezellige middag of avond uit!

Meer info
Categorie: Kunst en cultuur Adres: Raadhuisplein 6 Locatie: 5981 AT Panningen Route naar DOK6 Cinema

Het theater, de cinema, het (uitgaans)café met restaurant en foyer en een businesslounge. Dat is DOK6 in een notendop.Een gezellig avondje uit? Dan bent u bij DOK6 Theater aan het juiste adres! Dit professionele theater biedt een gevarieerd programma, voor ieder wat wils. Muziek, kleinkunst, cabaret, toneel, met meer dan veertig voorstellingen per jaar heeft DOK6 Theater het allemaal!DOK6 Theater heeft meer mogelijkheden. Deze zaal is niet alleen geschikt voor theatervoorstellingen, maar deze sfeervolle ruimte kan ook worden afgehuurd voor bijvoorbeeld feesten, presentaties en seminars. 

Meer info
Categorie: Kunst en cultuur Adres: Raadhuisplein 6 Locatie: 5981 AT Panningen Route naar DOK6 Theater

U kunt zich uitstekend een dagje vermaken op De Schatberg. Het park beschikt over uitgebreide faciliteiten, waardoor niemand zich hoeft te vervelen! Wat denkt u van een heerlijk dagje aan het natuurbad met strand. De kinderen kunnen lekker ravotten en spelen in het zand en de buitenspeeltuinen. Buiten is er ook een zwembad en waterspeeltuin waar de kinderen uren kunnen ravotten.Maar ook met minder mooi weer kunt u voor een leuk dagje terecht op De Schatberg. Kom heerlijk zwemmen in het binnenzwembad en lekker spelen in de binnenspeeltuin!

Meer info
Categorie: Zwemmen Adres: Middenpeelweg 5 Locatie: 5975 MZ Sevenum Route naar De Schatberg

Klimpark KlimKong Sevenum is het avontuurlijkste en veiligste klimpark van Nederland! Een ochtend of middag bij KlimKong Sevenum is een leuk dagje uit met vrienden, familie of collega's. Beleef samen een klimavontuur in het unieke klimpark!KlimKong Sevenum heeft de uitstraling van een 'klimboot'. Het park bestaat uit vier verschillende parcours en kenmerkt zich door unieke elementen, zoals de 'altijd leuke liaan' en het 'vliegende wijnvat'!De allerkleinste kunnen zich vermaken op het onderdek en in de klimboom. De waaghalzen kunnen klimmen tot wel 15 meter hoog! Het park is uitdagend door de verschillende moeilijkheidsgraden en de hoogtes.Familieleden, collega’s of vrienden die niet mee de boot in willen? Voor hen zijn er leuke alternatieven.

Meer info
Categorie: Attractie Adres: Middenpeelweg 5 Locatie: 5975 MZ Sevenum Route naar Klimpark KlimKong Sevenum

Luister naar de verhalen van Peelwerkers en boeren, laat je meeslepen door sagen en legenden over rovers en kabouters en luister naar de sprookjes van de fluisterbomen bij Museum Peel en Maas.Het museum is gevestigd in voormalig klooster Kerkenbosch, dat nog steeds de sfeer van weleer ademt. Elke ruimte van museum 't Land van Peel en Maas heeft een ander thema waarbij veel aandacht is voor jonge gasten. Een bezoek loont de moeite! Temeer omdat het museum een interessant totaalbeeld geeft van Peel en Maas vanaf de steentijd tot heden.Tot einde van het jaar kunt u de wisselexpositie over oude streekkaarten in Peel en Maas, genaamd ‘de wegen die we gingen’ samengesteld door de heer Jacques Cuijpers, bezoeken. Hoe zijn grenzen ontstaan en beleef de grensconflicten die daarbij aan de orde waren... Groepsbezoek en scholen zijn dagelijks op afspraak mogelijk!

Meer info
Categorie: Kunst en cultuur Adres: Aan De Koeberg 3 Locatie: 5988 NE Helden Route naar Streekmuseum 't Land van Peel & Maas

Vanaf 1 april zijn jullie van harte welkom bij ons op de BoeBaDoe Farm!Doe-boerderij BoeBaDoe Farm laat je het boerderijleven, de dieren en de vrije natuur horen, zien, voelen, proeven en ruiken. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speelweide, knuffelen met de dieren, leren over het melkveebedrijf of zich een weg banen door het maïsdoolhof (in de zomermaanden), kunt u genieten van de ongedwongen authentieke sfeer en het uitzicht naar de belevingstuin vanaf het boerenterras.De doe-boerderij en het boerenterras worden mede gerund door mensen die een dagbesteding of re-integratietraject volgen op de boerderij.Ook voor kinderfeestjes, paardrijles, educatieve rondleidingen, workshops en bedrijfsuitjes bent u van harte welkom op deze doe-boerderij in Beringe.Entree kinderen: 2,50, volwassenen gratis.

Meer info
Categorie: Actief & sportief Adres: Haambergweg 14 Locatie: 5986 NX Beringe Route naar Doe-boerderij BoeBaDoe Farm

Laat je meenemen in de magie van Attractiepark Toverland. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, waag een ritje per motor in de lanceerachtbaan Booster Bike en ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis. Het hoogtepunt van een dagje Toverland is natuurlijk Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux!Met meer dan 30 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Ook bij slecht weer is het goed toeven in het overdekte gedeelte. Bezoekers van Zoover waarderen Toverland niet voor niets met gemiddeld een 8,6. Daarmee is Toverland het best beoordeelde attractiepark van Nederland!Attractiepark Toverland wordt in 2018 anderhalf keer zo groot. Er komt dan namelijk een nieuw entreegebied én een nieuw themagebied. Twee grote attracties worden gebouwd in het nieuwe themagebied: een spectaculaire rollercoaster en een betoverende boatride!

Meer info
Categorie: Attractie Adres: Toverlaan 2 Locatie: 5975 MR Sevenum Route naar Attractiepark Toverland

Museum Techniek met ‘n ziel bezit een uitgebreide verzameling elektrische apparatuur uit de afgelopen 100 jaar en toont de evolutie van elektriciteit en elektrische apparaten in ons dagelijks leven.Binnen het museum staat een deel van de apparaten in een nagebouwde woon- en leef omgeving van toen. Zo loopt u door een elektra winkel, een woonkamer, een keuken en een café uit de vijftiger jaren.Ook de jeugd komt aan zijn trekken door te beleven hoe eenvoudig het leven vóór de digitale revolutie was. Ze zien zwart/wit TV’s zonder afstandsbediening, grammofoonplaten en bandrecorders. 

Meer info
Categorie: Kunst en cultuur Adres: Dorpsstraat 23 Locatie: 5758 AM Neerkant Route naar Museum Techniek met 'n Ziel

De Fabriek in Maasbree beschikt over een leuk speelparadijs; De Speelfabriek. De gezellige en veilige binnenspeeltuin is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.Voor kinderen vanaf 1 jaar staat er een speeltoestel/klimtoren van meerdere niveaus met een glijbaan en reuze ballen. Ook vindt u er een springkussen.Voor de kleintjes is er een aparte peuterzone. In verband met de veiligheid liggen er softvloeren. Volop plezier voor uw spruiten! 

Meer info
Categorie: Attractie Adres: Venloseweg 25 Locatie: 5993 PH Maasbree Route naar De Speelfabriek

Bij BreeBronne kun je zwemmen totdat je rimpels in je handen krijgt! In de zomermaanden is de recreatieplas met groot zandstrand een heerlijke plek om te spelen en zwemmen en als het weer tegenzit kun je terecht in het subtropisch zwem- en speelparadijs.Het buiten- en binnenbad, de recreatieplas, het restaurant en het terras zijn ook toegankelijk voor gasten die niet op het park verblijven. Ook leuk voor kinderfeestjes!

Meer info
Categorie: Zwemmen Adres: Lange Heide 9 Locatie: 5993 PB Maasbree Route naar Strand- en zwembad BreeBronne

Een leuk wandel uitstapje voor het gezin met kinderen of familie is het maken van een ezeltocht waarbij de ezel de bagage draagt. De ezel fungeert als het ware als "rugzak op vier benen". De kinderen kunnen af en toe uitrusten en meerijden op de rug van de ezel. Een kind is snel enthousiast over de ezel en zal dan ook graag meehelpen met roskammen, borstelen en optuigen.De wandeltochten met een ezel zijn niet alleen bedoeld voor de campinggasten die verblijven bij In 't Niet op de ezelcamping, maar ook voor de dag toerist die op zoek is naar een actief dagje uit. Zelfs een ezelwandeling van enkele uurtjes met of zonder huifkar behoort tot de mogelijkheden.

Meer info
Categorie: Actief & sportief Adres: Dubbroek 5A Locatie: 5993 PN Maasbree Route naar Minicamping-Ezelcamping In 't Niet