Stadswandeling met High Beer   Reserveren

Stadswandeling met High Beer   

VVV Venlo    Klaasstraat 17    5911 JN    Venlo    website

Vanaf    € 21,50
per persoon


Venlo herbergt vele pareltjes: kunstwerken met een verhaal, gebouwen met een rijke historie en knusse cafeetjes. Een gids neemt u tijdens een stadswandeling mee langs de historische en culturele plekjes van het centrum van Venlo. Als afsluiting van de stadswandeling kunt u genieten van een compleet verzorgde High Beer bij Speciaalbierencafé Brouwersplaats.

Speciaalbiercafé Brouwersplaats ligt in de Venlose binnenstad, aan de Parade. De Parade is de scheidslijn tussen het Kloosterkwartier en de Rosariumbuurt. Tot het eind van de 18e eeuw liep er een beekje door een deel van deze straat waar deze toen ook naar is genoemd; 'Beick' of 'Groote Beeck'. In 1794 paraderen zijn soldaten via de 'Groote Beeck' naar het stadhuis en daarna is dan ook de naam 'Parade' ontstaan. Het pand aan de Parade nr.5 is nu dus 'Brouwersplaats'. Het bestaat eigenlijk uit twee panden die zijn gebouwd in 1888 en 1915. Het gebouw heeft een voorgevel met ornamenten in de zogenaamde 'Neorenaissance' stijl. Het heeft kenmerken van Barokke architectuur met Jugendstill-elementen. Tot aan het eind van de vorige eeuw heeft het dienst gedaan als Belastingkantoor.

Bij dit sfeervolle café kunt u genieten van mooie bieren, kleine gerechtjes en Limbourgondische gastvrijheid. En als het zonnetje schijnt kan dat genieten op het terras aan de voorzijde met ruim zicht over de Parade, binnen in het prachtige café-gedeelte, maar ook aan de achterzijde in de prachtige Stadstuin.

De High Beer bestaat uit vier speciaalbiertjes in een proefglas én daarbij ontvangt u vier maal lekkere bijpassende hapjes. De hapjes zijn seizoensgebonden (net als de bieren) en variëren van hartig tot zoet.

Dit arrangement is inclusief:

  • Stadswandeling met gids
  • High Beer bij Speciaalbierencafé Brouwersplaats, inclusief 4 bieren en bijpassende hapjes

Prijzen en openingstijden

Openingstijden

Dit arrangement is te boeken van dinsdag tot en met zondag.

Prijs p.p (vanaf)

€ 21,50

Extra prijsinfomatie

exclusief eenmalig €60,00 per groep

Voorwaarden

  • Op basis van reservering
  • Per groep dient een eenmalig bedrag van €60,00 voor de gids betaald te worden
  • Maximaal aantal personen per groep is 20 (bij meer dan 20 personen wordt er een extra stadsgids ingezet).
  • Prijzen en openingstijden

Groepsexcursie

Aantal personen

0 - 20

Telefonisch reserveren, bel: 077-3543800

  Reserveren