Het Aardbeienland

Het Aardbeienland   

Kreuzelweg 3    5961 NM     Horst    Tel: 077 - 3970216    e-mail   website

Vanaf    € 9,80
per persoon


Het Aardbeienland is een bijzonder park, sprookjesachtig, nostalgisch, maar bovenal heel verleidelijk en lekker. Je ziet en ruikt het meteen, in de winkel, op de terrassen, in het museum, in de tuinen, op de velden en in de kassen, overal sprookjes omringd door zoete aardbeien. En voor de kleine liefhebbertjes is het zelf mogen plukken van de gezonde rode vruchtjes een droom die uitkomt.

Proef het vitaminerijkste park van Nederland! Groot en klein kunnen in het park naar hartenlust ronddolen, genietend en speurend naar allerlei romantische bezienswaardigheden, zoals het magisch aardbeienrijk, de verleidelijke aardbeiengrotten, het aardbeienbos, het aardbeienmonster en de kas met de aardbeiendwergen. Nieuw dit seizoen is de attractie, “aardbeiendroom”. Kom kijken, kom proeven, want er is nog zo véél meer! Wat dacht je van de vele buitengewoon smaakvolle zoete soorten Lambada, Korona, Gariquette, Salsa, Senga Sengana, Mara des Bois en vele andere niet te versmaden zomerkoninkjes. En zoals gezegd, je mag in het seizoen zelf de zongerijpte aardbeien plukken en op het terras kun je smullen van aardbeientaart, aardbeienijs en natuurlijk aardbeien met slagroom. Mmmm! Dus zin om iets heel leuks te doen met het hele gezin? Hier is ’t zalig! En aan het einde van de dag krijgen de kinderen ook nog iets lekkers en een aardbeienplantje mee naar huis en wat ook blijft zijn: handen vol trots, sprookjes en mooie herinneringen!

Het vitaminerijkste park van Nederland!

In het kleurrijke Aardbeienland zijn allerlei aardbeiensoorten aanwezig. Voor de kleine liefhebbertjes is er het aardbeienbos, met haar gezonde en sappige aardbeitjes die ze zelf mogen plukken, een droom die uitkomt. Het Aardbeienland is een verleidelijk lekker park!

Alles ziet er sprookjesachtig én smaakvol uit. Het Aardbeienland is het mekka van de zoete en gezonde aardbeien, want nog steeds worden er honderdduizenden kilo’s aardbeien geteeld, zowel in de volle grond als in de kassen. Als een van de weinige bedrijven kweekt Het Aardbeienland ook nog de buitengewoon smaakvolle soorten korona, senga sengana , mieze schindler, gariquette, mara des bois en vele anderen. Hiermee houdt het bedrijf vast aan de stelregel: eerst smaak, versheid en veel vitamines. Daarna pas andere prioriteiten.

Ontdek het Aardbeienland. Proef het land!

Prijzen en openingstijden

Geopend

Van 1 april tot 1 oktober

Openingstijden

Het park is geopend dinsdag t/m zondag:

 • 21 maart t/m juni 10:00 - 17:00 uur
 • Juli en augustus 10:00 - 17.30 uur
 • September en 1 oktober 11:00 - 16.30 uur
 • Op alle zaterdagen is de aardbeienwinkel geopend vanaf 09.00 uur

De aardbeienwinkel is open van 10.30 - 18.00 (m.u.v. apr, sept, okt: sluitingstijd 17.00).

Het zelfplukveld is een onderdeel van het park, de normale pluktijden zijn van dinsdag t/m zondag van 13.30 - 15.30 uur. In maart en april kan er nog niet geplukt worden. In het hoogseizoen wordt er in de buitenlucht geplukt. Buiten het hoogseizoen ook in de kassen. De groei van de aardbeien is afhankelijk van het weer (ook in de kas). Vantevoren is niet te garanderen of er voldoende oogst is.

Gesloten op

 • Op de maandagen gesloten met uitzondering van 2e Paasdag en 2e Pinksterdag.
 • In september ook op dinsdag gesloten.

Prijs p.p (vanaf)

€ 9,80

Kinderen van 3 tot 11 (vanaf)

€ 7,90

(vanaf) Prijs senioren vanaf 60 jaar

€ 8,80

Extra prijsinfomatie

 • Mindervalide €7,90 p.p.
 • Winkel en terras zijn vrij toegankelijk
 • De toegangsprijs is inclusief vele extra’s, zo ontvangen kinderen als verrassing een speciaal aardbeienplantje in een potje om mee te nemen. Plukken is niet in de prijs inbegrepen.
 • Parkeren is gratis

Faciliteiten

Binnen en/of buiten activiteiten Binnen activiteit, Buiten activiteit
Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Huisdieren toegestaan, Speelruimte / -tuin, Terras
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Rolstoel toilet, Rolstoeltoegankelijk bedrijf
Fietsfaciliteiten Deelnemer "Fietsers Welkom", Oplaadpunt e-bikes
Additionele faciliteiten
 • Binnen en buiten activiteiten. Bij tropische temperaturen wordt het park iedere nacht besproeid, hierdoor is het overdag koel en aangenaam.
 • Huisdieren aangelijnd toegestaan
 • Voor rolstoelgebdruikers redelijk toegankelijk/rolstoeltoilet
 • Zelfplukvelden
 • Sprookjes en bijzondere aardbeienattracties
Type Educatief uitje, Tuinen