Mind Mystery   Reserveren

Mind Mystery   

Tienrayseweg 10C    5961 NL    Horst    Tel: 077-2086088    e-mail   website

Vanaf    € 13,95
per persoon


Mind Mystery, hét themapark gevuld met optische illusies en rariteiten.

Met meer dan 100 optische illusies, trucjes, activiteiten en bezienswaardigheden is het themapark in deze vorm uniek en biedt Mind Mystery vertier en verbazing voor jong en oud. In het park vind je naast het huis op z’n kop een spiegeldoolhof, vortex, kaleidoscoop, een Ames room, een museum vol optische kunst en hologrammen, (on)oplosbare puzzels en raadsels. Genoeg te doen dus voor een middagje breinbreken.

Weleens door een huis gewandeld waarbij je de vloer niet kunt aanraken en je met alle gemak over het plafond loopt? Een handstand op de eettafel of een badkuip met slechts een pink in de lucht houden? Reserveer dan vast je ticket online.  

Om de bezoeker de ruimte te geven om zelf te ontdekken en optimaal te kunnen genieten én om teleurstelling te voorkomen (vol=vol) werkt het park met een online ticketsysteem waarbij de bezoeker zelf een datum en tijd van aankomst kan kiezen. Indien men aan de dagkassa een ticket wil kopen, dan betaalt men € 2,00 meer en kan het zijn dat er geen plek meer is. 

Prijzen en openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

Prijs p.p (vanaf)

€ 13,95

Kinderen van 4 tot 11 (vanaf)

€ 9,95

Extra prijsinfomatie

  • Ticket groep (vanaf 20 personen) €11,95
  • Het park is helaas, mede door het concept, zeer beperkt rolstoel toegankelijk, vandaar dat er een aangepast tarief van €9,95 word gehanteerd

Faciliteiten

Binnen en/of buiten activiteiten Binnen activiteit
Type Attractiepark / pretpark