VVV Venray   Reserveren

VVV Venray   

Monseigneur Goumansplein 1    5801 CZ    Venray    Tel: 0478-510505    e-mail   


VVV Venray biedt een uitgebreid aanbod aan fietsroutes, stads- en dorpswandelingen en lokale en regionale streekproducten.

Naast het algemene VVV assortiment (waaronder cadeaubonnen) kun je bij het VVV ook terecht voor tickets en leuke arrangementen waaronder culinaire fiets- en wandeltochten en stadswandelingen met gids.

Tevens biedt de VVV een assortiment aan diverse reisartikelen. Tot slot kun je bij hen ook terecht voor de Duitse milieusticker en Arriva vervoersbewijzen.

Activiteiten

Neem eens deel aan deze verrassende stadswandeling door Venray. En ontdek alle bekende en onbekende plekjes.

Deze wandeling staat onder begeleiding van een gids van het Rooys Gidsen Gilde. Hij of zij kan u alles vertellen over de bijzonderheden die Venray herbergt. Over de mensen die er woonden, de markante gebouwen en de geschiedenis van Venray.

 

Geopend Gehele jaar
Reserveren nodig Ja
Prijs p.g. (vanaf) € 30,00
Specifieke prijsinformatie
 • Kosten € 3,00 p.p. met een minimum van € 30,00 per gids (maximaal 20 personen)
 • Reguliere wandeling van Pasen t/m de herfstvakantie: iedere zaterdag om 14.00 uur vanaf de VVV Venray (met uitzondering van zaterdag tijdens de kermis Venray). Kosten €3,00 p/p
Activiteitsduur 1 uur en 30 minuten
Minimaal aantal personen 10
Maximaal aantal personen 20
Groepsactiviteit-type Fietsen / wandelen
Activiteitstype Buiten activiteit

De bal niet op de green maar wel op de Grote Markt in Venray. Dit keer zullen de golfballen dus niet afgeslagen worden op een golfbaan maar in het centrum van Venray.

Geopend Gehele jaar
Reserveren nodig Ja
Prijs p.g. (vanaf) € 12,50
Specifieke prijsinformatie

€12,50 borg per set clubs ( 1 S club en een putter) inclusief tee waarvan €10,00 wordt terugbetaald na inlevering van de clubs en tee. €2,95 per balletje.

Minimaal aantal personen 3
Groepsactiviteit-type Actief & sportief
Activiteitstype Buiten activiteit

Laat u verrassen door dit culinair arrangement en wandel door Venray onder leiding van een gids en geniet van al het lekkers dat Venray te bieden heeft.

Tijdens deze culinaire wandeling door Venray zult u in ongeveer 4,5 uur niet alleen de stad verkennen, maar zult u ook in 5 verschillende restaurants van hun specialiteiten genieten. Te beginnen met een welkomstdrankje met hapje, een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en als afsluiter een special biertje of wijntje naar keuze bij Proeflokaal Goesting.

Deelnemende restaurants:

 • Hotel Brasserie De Zwaan
 • Hotel Café Hulsman
 • De Beejekurf
 • De Stad
 • De Uitmarkt
 • Anno ’54 de Brasserie
 • Turks restaurant Eda
 • Proeflokaal Goestings

 

Geopend Gehele jaar
Reserveren nodig Ja
Prijs p.p (vanaf) € 52,95
Activiteitsduur 4 uur en 30 minuten
Minimaal aantal personen 6
Groepsactiviteit-type Culinair / proeverijen, Fietsen / wandelen
Activiteitstype Binnen activiteit, Buiten activiteit

'De kerk in het midden' is een bijzondere wandeling door hartje Venray. Geniet van een aaneenschakeling van historische, culturele en religieuze hoogtepunten.

U maakt een stadswandeling door het centrum van Venray. Het beeld en het geboortehuis van Hensenius, het historische gemeentehuis, het voormalige klooster Jerusalem, het eeuwenoude pand van café De Klokkenluider: dat (en nog veel meer) krijgt u allemaal te zien. Onze deskundige gids vertelt u alle interessante wetenswaardigheden.

Tevens bezoekt en beklimt u een van de mooiste kerken van Nederland: de St. Petrus' Banden Kerk ofwel Grote Kerk. Dankzij zijn zeer imposante gestalte en indrukwekkende kunstenschat wordt deze kerk ook wel 'De Parel van de Peel' genoemd.

 

Geopend 26-03-2016 tot 31-10-2016
Reserveren nodig Ja
Prijs p.g. (vanaf) € 45,00
Activiteitsduur 2 uur
Maximaal aantal personen 15
Groepsactiviteit-type Fietsen / wandelen
Activiteitstype Binnen activiteit, Buiten activiteit

Wist u dat de toren van de St. Petrus' Banden Kerk in Venray niet alleen aan de buitenkant indrukwekkend is? Binnen wachten u allerlei verrassende en bezienswaardige onderdelen. Bovenin hangt een van de mooiste carillons van Nederland én heeft u een spectaculair uitzicht.

Wilt u met eigen ogen de toren van de St. Petrus' Banden Kerk van binnen zien? Prima idee! Op weg naar boven bezoekt u verschillende presentatieruimtes. Hierna klimt u verder omhoog. Bent u eenmaal bovenin, dan ziet u niet alleen het prachtige carillon van zeer dichtbij, u heeft ook een fantastisch uitzicht over het centrum van Venray en bij helder weer over tientallen kilometers omgeving.

 

Geopend Gehele jaar
Reserveren nodig Ja
Prijs p.g. (vanaf) € 30,00
Maximaal aantal personen 15
Groepsactiviteit-type Excursies / bedrijfsbezoeken, Fietsen / wandelen
Activiteitstype Binnen activiteit, Buiten activiteit

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

 • Maandag: 13.00 - 17.00 uur
 • Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Gesloten op

Zondag