Roepaen   

Kleefseweg 9    6595 NK    Ottersum    Tel: 0485-516070    e-mail   website


Op de plaats van Roepaen stond eeuwenlang een boerderij/herberg. In 1881 kwam dit complex in handen van de Zusters van de Congregatie van de Goddelijke Voorzienigheid die Roepaen verbouwden tot klooster voor ziekenzorg en onderwijs aan Nederlandse en Duitse meisjes. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd een deel verwoest en na restauratie werd het ingericht voor verzorging van kinderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.

Sinds 1995 functioneert Roepaen als cultureel centrum én evenementenlocatie voor de zakelijke markt. De diversiteit aan sfeervolle zalen en nonnenkamers maakt Roepaen geschikt voor de meest uiteenlopende events tot wel 1500 personen. Ook het evenemententerrein van 5 hectare is zeer geschikt voor grote happenings tot 5000 bezoekers.

Outdoorgennep is een onderdeel van het eigenzinnige Roepaen. Roepaen ligt aan rivier De Niers, die vanuit Duitsland uitmondt in de Maas. Het is een prachtige rivier die met zijn fraaie bochten, flora en fauna steeds weer verrast! Outdoorgennep biedt onder andere kajaktochten aan. 

Activiteiten

Maak een tocht van ongeveer 7 km door de Zelderse Driessen! Prijs is inclusief vervoer naar kano-instapplaats. Uitstapplaats praktisch voor het klooster van Roepaen. Het advies is om droge kleding mee te nemen.

Geopend 01-04-2017 tot 30-09-2017
Reserveren nodig Ja
Prijs p.p (vanaf) € 14,00
Kinderen van:0 tot 4: € 8,50
Activiteitsduur 1,5 uur
Groepsactiviteit-type Actief & sportief
Activiteitstype Buiten activiteit

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur
  • Zaterdag en zondag van 10.00 – 16.00 uur (juni tot september)

Faciliteiten

Faciliteiten Eigen parkeerterrein
Additionele faciliteiten

Onder andere:

  • Kajakken
  • Vlotbouwen & Varen
  • Fun- en XL games
  • Lasergamen
  • BumperballenArrangementen