Odapark   

Merseloseweg 117    5801 CC    Venray    Tel: 0478-513690     e-mail   website

Gratis


Odapark is allereerst moderne kunst. En dat in een samenspel met een bijzondere omgeving van natuur. Beschikbaar voor iedereen, zonder kosten. Gewoon omdat het er is, dankzij de steun van de Provincie Limburg, de gemeente Venray en vele sponsoren. Ook dankzij die steun en de inzet van vele vrijwilligers kunnen jong en oud er ook op educatief gebied het hart ophalen in het Kunstlab.

De gastvrijheid van Odapark gaat verder. Je geniet hier ook van een kopje koffie, een Limburgs biertje of een mooi glas wijn. Met een stuk zelfgemaakt gebak of andere lekkernijen. Dat kan binnen in de serre of in de zomer op het terras terwijl de zon door de bomen valt.

Dat is nog niet alles. Je kunt er trouwen of je huwelijksjubileum houden, feest vieren, je zakelijke relaties origineel ontvangen - noem maar op. Het kan – als u dat wilt – gecombineerd worden met diverse arrangementen waarbij insiders uw gezelschap een inkijkje geven in wat de kunst van Odapark te bieden heeft.

Vraag naar specifieke mogelijkheden: facilitair@odapark.nl (feesten/vergaderen) of info@odapark.nl (educatie, algemeen) of neem telefonisch contact op.

Prijzen en openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00 uur

 

Gesloten op

Maandag

Gesloten op

  • 24 december
  • 1e Kerstdag
  • Oudejaarsdag
  • Nieuwjaarsdag
  • Koningsdag

Prijs p.p (vanaf)

€ 0,00

Faciliteiten

Binnen en/of buiten activiteiten Binnen activiteit, Buiten activiteit
Faciliteiten Gratis wifi, Huisdieren alleen op terras toegestaan, Huisdieren toegestaan, Terras, Café / bar
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Invaliden parkeerplaats, Rolstoel toegankelijk bedrijf, Rolstoel toilet
Type Galerie / atelier, Museum, TuinenArrangementen