Café Restaurant 't Pelgrimshuis   Reserveren

Café Restaurant 't Pelgrimshuis   

St. Jozeflaan 52    5817 AD     Smakt    Tel: 0478–636228    e-mail   website

Vanaf    € 28,25
Prijs drie gangen


In het pelgrimsoord Smakt bevindt zich Café Restaurant 't Pelgrimshuis. De naam van het restaurant geeft al direct de nauwe verbondenheid aan met de bedevaart. Sinds 1910, het jaar van vestiging van het bedrijf, heeft zich het huidige restaurant ontwikkeld. Specialiteiten van het restaurant zijn streekgerechten en gerechten uit grootmoeders tijd.

Het restaurant betrekt de producten van kwaliteitsbedrijven uit de directe omgeving en geven uw avond uit een extra tintje. De menu’s wisselen per seizoen (4 x per jaar), zodat gerechten het best tot hun recht komen. Laat uzelf verrassen door de smaak van de streek en de nostalgie van toen.

Specialiteiten uit de streek en uit grootmoederstijd

’t Pelgrimshuis dankt zijn naam aan het plaatsje Smakt, dat vroeger een bekend bedevaartsoord was. Tegenwoordig is 't Pelgrimshuis veel meer dan alleen een rustplaats voor bedevaartgangers.

U kunt hier nu terecht voor allerlei gastvrije en gastronomische gelegenheden. Het huidige restaurant heeft zich toegespitst op specialiteiten uit de streek en grootmoederstijd. Door de producten van kwaliteitsbedrijven uit de directe omgeving te gebruiken, krijgt uw avondje uit een extra tintje.

De menu's wisselen per seizoen, waardoor de streekgerechten het beste tot hun recht komen.

Ontdek Restaurant 't Pelgrimshuis. Proef het land!

 

Prijzen en openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Elke dag vanaf 10.00 uur

Prijs drie gangen

€ 28,25 - € 42,25

Faciliteiten

Faciliteiten Airco, Eigen parkeerterrein, Gratis wifi, Huisdieren alleen op terras toegestaan, Officiële trouwlocatie, Speelruimte / -tuin, Terras
Keuken Nederlands / Frans / Internationaal
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Invaliden parkeerplaats, Rolstoel toegankelijk terras, Rolstoel toegankelijke horecagelegenheid, Rolstoel toilet
Fietsfaciliteiten Oplaadpunt e-bikes
Mogelijkheden Afhaal, Brunch, Thuisbezorging
Capaciteit 450 Binnenplaatsen, 150 Buitenplaatsen
Type Restaurant
Ligging In een dorp / stad