Boscafé Het Maasdal   Reserveren

Boscafé Het Maasdal   

Tienrayseweg 10B    5961 NL    Horst    Tel: 077-3970334     e-mail   website


Een heerlijke eet- en drinkgelegenheid, gelegen in de Kasteelse bossen te Horst. Omgeven door enkel natuur is deze locatie uniek in zijn soort. Het is de ideale plek om er lekker uit te zijn en te genieten van het mooie uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. 

Wij bieden een heerlijke lunch, een à la carte menu en een heerlijk Bourgondisch Tapas 5-gangen menu aan. Ook voor onze speciale bierkaart en Twistea theesoorten bent u bij ons op het juiste adres.

Deze locatie is tevens uitermate geschikt voor feesten en partijen. Huwelijken, verjaardagen, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen: het kan allemaal. Gezien de rustige omgeving is deze locatie ook passend voor bijvoorbeeld een koffietafel. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij sluiten pas zodra onze laatste gast met volle tevredenheid ons restaurant heeft verlaten. Tevens houden wij graag rekening met alle wensen van onze gasten en uiteraard ook met de allergenen. Op onze website vindt u informatie over de mogelijkheden bij het Boscafé en kunt u alvast een kijkje nemen op onze uitgebreide kaart.

Wij zien u graag bij ons in het Boscafé.

Trots deelnemer van Regio van de Smaak

Na een wandeling geniet u van een lekkere kop huisgemaakte soep of warme choco. Ook kunt u bij het Boscafé genieten van een speciaalbier of een wijntje.

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • 365 dagen in het jaar geopend vanaf 11.00 uur
  • keuken geopend tot 21.00 uur

Faciliteiten

Faciliteiten Airco, Eigen parkeerterrein, Gratis wifi, Huisdieren alleen op terras toegestaan, Speelruimte / -tuin, Standplaats voor paarden, Terras
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Invaliden parkeerplaats, Rolstoel toegankelijk terras, Rolstoel toegankelijke horecagelegenheid, Rolstoel toilet
Fietsfaciliteiten Deelnemer "Fietsers Welkom", Oplaadpunt e-bikes
Mogelijkheden Afhaal, Brunch, Thuisbezorging
Additionele faciliteiten
  • Terras en nieuwe bosachtige serre met uitzicht over het water
  • Vele fiets- en wandelroutes
  • Genieten in het rustige bos
  • Bourgondisch buffet
  • Zeer goede uitvalsbasis voor een dagje uit in de Kasteelse Bossen
  • Zeer goed bereikbaar en veel parkeergelegenheid
  • Diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten
  • Diverse mogelijkheden voor feesten en partijen
Capaciteit 80 Binnenplaatsen, 100 Buitenplaatsen
Type Brasserie / grand café / lunchroom, Restaurant
Ligging In / naast het bos