Sophia’s Italian Maasduinen   Reserveren

Sophia’s Italian Maasduinen   

Maalbekerweg 25    5951 NS    Belfeld    Tel: 077-4751782    e-mail   website


Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit zien onze gasten in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden bereid, maar ook in dat we er alles aan doen om onze gasten een fantastische beleving te bieden.

De ingrediënten in onze gerechten zijn zorgvuldig uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Hier willen we eerlijk en transparant in zijn. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving. Wij willen net even dat beetje extra geven.

 

Interview met ondernemer Sandy Smeets

Bevlogen ondernemer Sandy Smeets opende in maart 2019 Sophia's Italian Maasduinen. In dit interview vertelt zij over hoe zij haar droom werkelijkheid liet worden Sandy.

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Gesloten op

Dinsdag

Faciliteiten

Faciliteiten Airco, Eigen parkeerterrein, Gratis wifi, Huisdieren toegestaan, Speelruimte / -tuin, Terras
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Invaliden parkeerplaats, Rolstoel toegankelijk terras, Rolstoel toegankelijke horecagelegenheid, Rolstoel toilet
Fietsfaciliteiten Oplaadpunt e-bikes
Mogelijkheden Brunch
Type Brasserie / grand café / lunchroom, Restaurant
Ligging In / naast het bos