Strandpaviljoen Wakers Lounge

Strandpaviljoen Wakers Lounge   

Velkenskamp 1    6097 NN     Panheel    Tel: 0475-579088    e-mail   website


Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot het beste strandpaviljoen van Nederland. De ideale plek heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste food & drinks. Neem plaats in de comfortabele loungesets en proef de zomer aan de Limburgse kust. Het ruime panoramaterras verschaft een schitterend uitzicht over de plas en de Watersports Area waar de meest spectaculaire trucs worden geshowd.

Enjoy your day
Begin de dag ontspannen met een vers kopje koffie en Limburgse vlaai. Geniet van een lekkere lunch, een gezellig diner of een zwoele zomeravond met een goed glas wijn. Mis vooral de prachtige zonsondergang niet. Op ieder moment van de dag is Strandpaviljoen Wakers Lounge jouw favoriete terras.

Fun Beach Watersports
Grenzend aan Strandpaviljoen Wakers Lounge tref je Fun Beach Watersports. Avontuurlijke watersporters kunnen hier het hart ophalen aan diverse spectaculaire activiteiten die het
bloed gegarandeerd sneller doen stromen. Je kunt hier wakeboarden, flyboarden en jetpacken. Voor meer informatie ga je naar www.funbeach.nl.

Openingstijden

Geopend

Van 1 mei tot 1 oktober

Openingstijden

  • Vanaf 1 mei tot 1 september dagelijks geopend van 10.00u tot 21.00u. De keuken sluit om 20.00u.
  • Vanaf 1 september tot 1 oktober geopend op zaterdag en zondag van 10.00u tot 21.00.
  • De keuken sluit om 20.00u.

Faciliteiten

Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Speelruimte / -tuin, Terras
Type Brasserie / grand café / lunchroom
Ligging Aan een meer of plas