Taste & Go   Reserveren

Taste & Go   

Rijksweg Zuid 25    5856 AA    Wellerlooi    Tel: 0478-854988    e-mail   website


Proef de regio! Bij Taste & Go proeft u streekproducten, vers gehaald bij de tuinders en boeren uit Wellerlooi en directe omgeving. Verwerkt in diverse gerechten, broodjes, ijs en frisse smoothies. Geniet van deze gezonde producten bij Taste & Go, waar u letterlijk met de fiets de bar in fietst om uw broodje of smoothie te bestellen. Lekker rustig zitten aan een tafeltje kan natuurlijk ook. En als u gelijk verder wilt vraagt u om de take-away mogelijkheden.

Krachten bundelen
Taste & Go werkt samen met tientallen bedrijven uit Wellerlooi en omstreken. Achter elk product zit een verhaal. Maak kennis met enthousiaste ondernemers die deze lekkernijen produceren. Na een kopje koffie, ontbijt of lunch pakt u de fiets voor een prachtige tocht langs de bedrijven. Tuinders en boeren laten graag en met trots zien waar ze dagelijks mee bezig zijn. En neem dan meteen iets lekkers voor thuis mee. Verser kunt u het niet krijgen! Geen fiets? Geen probleem! Taste & Go verhuurt fietsen voor groot en klein. Voor een dagtrip, maar ook voor meerdere dagen zodat de regio goed kunt ontdekken. Uw fiets laten bezorgen op uw logeeradres behoort ook tot de mogelijkheden.

Activiteiten
Taste & Go biedt nog veel meer activiteiten, voor jong en oud. Huur een kickbike of een elektrische retro snorscooter. Leef u uit in de fitnessruimte of ontspan heerlijk in de sauna. Maak kennis met padeltennis of huur een squashbaan. Organiseer voor uw familie of vrienden een indoor jeu de boules toernooi, een darttoernooi of een gezellige bbq. Ook voor feesten, vergaderingen en grote evenementen kunt u hier terecht. Combinaties zijn ook mogelijk, vraag naar onze arrangementen! Het team denkt graag met u mee!

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 6.30 uur tot 22.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 7.30 uur tot 22.00 uur
  • Van 1 november tot 1 april dagelijks van 8.00 uur tot 22.00 uur

Faciliteiten

Faciliteiten Eigen parkeerterrein, Huisdieren alleen op terras toegestaan, Terras
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Rolstoel toegankelijk terras, Rolstoel toegankelijke horecagelegenheid, Rolstoel toilet
Additionele faciliteiten
  • Ontbijt, lunch, diner, maaltijdsalade, borrelhapje, smoothie en verse sapjes, high-tea
  • Overnachtingsmogelijkheden, ook voor (grote) groepen
  • Recepties, feesten, vergaderen
  • Restaurant, lunchroom, café, sportaccommodatie
  • Ligt aan diverse knooppuntenroutes
Type Brasserie / grand café / lunchroom, Restaurant
Ligging In / naast het bos, In een dorp / stad