Hertog Jan Proeverij

Hertog Jan Proeverij   

Kruisweg 43    5944 EM    Arcen    Tel: 077-4739160    e-mail   website


De Hertog Jan Proeverij is een uniek cafe, gelegen naast de Hertog Jan Brouwerij. Via een enorme pijp wordt het bier hoog over de weg naar de Proeverij vervoerd. Het hele Hertog Jan assortiment is verkrijgbaar en de gezellige sfeer zorgt ervoor dat ieder bezoek een ervaring is.

Ook dit seizoen is de Hertog Jan Proeverij er weer in geslaagd verschillende arrangementen voor u samen te stellen. Zoekt u als bedrijf een leuke teambuilding activiteit, familie feest, personeelsuitstapje, of wilt u lekker bourgondisch het Noord Limburgse land verkennen? Dan bent u bij de Hertog Jan Proeverij aan het juiste adres.

De Hertog Jan Proeverij heeft de verkiezing "mooiste klassieke bar van Nederland 2015" gewonnen! Met 2196 stemmen was deze bar de beste van de drie genomineerden.

Daarnaast is de Hertog Jan Proeverij nieuw binnengekomen in de 'Café top 100' op plaats 43. Hiermee is Hertog Jan Proeverij een van de hoogste nieuwe binnenkomers!

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Maandag t/m donderdag 11.00 - 20.00 uur
  • Vrijdag & zondag 11.00 - 22.00 uur
  • Zaterdag 11.00 - 00.00 uur
  • Oktober: maandag gesloten
  • November t/m maart: maandag & dinsdag gesloten. In deze perioden zijn we vanaf 13.00 uur geopend met uitzondering van de zaterdag; vanaf 11.00 uur

Faciliteiten

Faciliteiten Airco, Eigen parkeerterrein, Gratis wifi, Huisdieren toegestaan, Rookruimte, Terras
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Invaliden parkeerplaats, Rolstoel toegankelijk terras, Rolstoel toegankelijke horecagelegenheid, Rolstoel toilet
Fietsfaciliteiten Oplaadpunt e-bikes
Additionele faciliteiten
  • Verschillende arrangementen mogelijk
  • Vriendenkring Hertog Jan Café
Type Café / bar
Ligging Landelijk

Arrangementen