Hotel Restaurant Asteria   Reserveren

Hotel Restaurant Asteria    

Maasheseweg 80A    5804 AD    Venray    Tel: 0478-511466    e-mail   website


Hotel Asteria is de perfecte feestlocatie in Limburg. Of u nu een feestlocatie zoekt voor een personeelsfeest, huwelijk, verjaardag of vrijgezellenfeest dan bent u bij Hotel Asteria aan het juiste adres.

Ons restaurant kan grotere groepen kunnen voorzien van heerlijke gerechten in ons restaurant. Busondernemingen en touroperators zijn welkom!

Hotel Asteria biedt mogelijkheden voor ieder feest: een intieme zaal voor een klein mafia feestje of een indrukwekkende zaal voor een groots feest in Las Vegas stijl. Alle zalen zijn stijlvol aangekleed met prachtige led verlichting, die de avond net dat beetje extra geeft. Om u nog meer van dienst te zijn worden feesten op maat aangeboden. U kunt uw persoonlijke wensen doorgeven en het perfecte feest wordt geregeld! Het gastvrije personeel zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

Mocht u na het feest niet meer terug naar huis willen, dan is er de mogelijkheid om te overnachten in een prachtige hotelkamer.

Openingstijden

Geopend

Gehele jaar

Openingstijden

  • Voor verschillende arrangementen van 07.00 tot 01.00 uur

Faciliteiten

Faciliteiten Airco, Eigen parkeerterrein, Gratis wifi, Rookruimte, Speelruimte / -tuin, Terras, Feesten en partijen, Groepsrestaurant
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers Invaliden parkeerplaats, Rolstoel toegankelijk terras, Rolstoel toegankelijke horecagelegenheid, Rolstoel toilet
Fietsfaciliteiten Deelnemer "Fietsers Welkom", Oplaadpunt e-bikes
Additionele faciliteiten
  • Restaurant
  • Hotel
  • Vergaderlocatie

 

Doelgroep Busondernemingen, Families en vrienden groepen, Touroperators, Verenigingen, Zakelijke groepen
Ligging In / naast het bos
Groep capaciteit Capaciteit lunch voor groepen: 300
Capaciteit diner buffet voor groepen: 350
Capaciteit 3 gangen diner voor groepen: 200
Aantal parkeerplaatsen voor bussen 10