11e editie van de Wandel 4-daagse Ittervoort

11e editie van de Wandel 4-daagse Ittervoort   

gebouw Humanitas     Platanenweg 2    6014 AP    Ittervoort   

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Van maandag 20 mei tot en met vrijdag 24 mei 2019 organiseert Jeugdwerk Ittervoort voor het elfde jaar de Wandel 4-daagse. Jaar in jaar uit is het weer een sportieve happening voor jong en oud en ook nu zijn er weer veel mooie routes uitgezet in Ittervoort en omgeving.

Iedere dag kan er gekozen worden tussen routes van 5, 7,5 en 10 kilometer. Op donderdag vindt de Marathondag plaats, waarop enthousiaste lopers ook routes van 9 en 12 kilometer kunnen lopen. Je kunt natuurlijk iedere dag meelopen, maar het is ook mogelijk om minder dagen te lopen.

Op vrijdag 24 mei mag je na de laatste wandeling de felbegeerde medaille komen ophalen en kun je genieten van een afsluitende feestavond, met DJ en prijzenkraam.

De wandelroutes vertrekken dit jaar op maandag tot en met donderdag vanuit het voormalige gebouw van kinderopvang Humanitas, Platanenweg 2 te Ittervoort.

Inschrijven en vertrekken kan tussen 18.00u en 19.30u. Parkeren kan heel gemakkelijk op het plein voor CC de Mortel. Op vrijdag is De Mortel het vertrekpunt.

Wij zien er naar uit veel enthousiaste wandelaars te mogen begroeten!