Den Soeten Inval met Resi Coumans Reserveren

Den Soeten Inval met Resi Coumans   

Kasteel De Keverberg    Kasteelhof 4    5995 BX    Kessel    e-mail   website€ 4,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

In de komende editie van Den Soeten Inval is Resie Coumans te gast. 

Resi Coumans uit Roermond is zangeres en cabaretière. Ze zingt in het Engels, Nederlands en dialect. De tweede cd van Coumans is geheel in het dialect en wordt uitgevoerd door de Resisbent. Die bestaat - naast Coumans - uit Jos Slabbers (gitaar en mandoline) en Norbert Trout (bas, percussie en productie). Aan de schijf werkten verder Arno Adams(tekst en zang), Rob van Appeven (teksten), B.J. Baartmans, Alex Verbeek en Frans Voest mee.

In 2016 trad Coumans op in “De Medammecour on tour”. Ook vervult ze een van de hoofdrollen in “De Nuuj Baedelaers”. Velen kennen haar als tafelgast bij Avondgasten en als columniste bij De Stemming, maar daarnaast is zij actief in de Roermondse politiek en als kasteleinse in haar eigen café.

Per editie is er plek voor zo’n 100 gasten. Dit zijn zowel zit- als staplaatsen. De entree bedraagt € 4,50 en daarmee hebben gasten tevens toegang tot het volledige Kasteel De Keverberg. Kaarten zijn vooralsnog enkel op de zondag zelf verkrijgbaar bij de balie van De Keverberg in Kessel.