Maartje & Kine - Vibrato! Reserveren

Maartje & Kine - Vibrato!   

Schouwburg Venray    Schouwburgplein 1    5801 BV    Venray    e-mail   website

Vanaf    € 18,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

“Ze zijn de nerds onder de damesduo’s en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert” schreef Het Parool. Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek, folk en tango - en je hebt Maartje & Kine!

Met hun eerste show ‘Vreemd Folk’ veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show ‘De Goldberg Machine’ – over hun fascinatie voor technologie - bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor.

In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!

Telefonisch reserveren, bel: 0478-530999

  Reserveren Meer info