Ontbijtbioscoop Toy Story 4 in DOK6 Reserveren

Ontbijtbioscoop Toy Story 4 in DOK6   

DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen     Raadhuisplein 6    5981 AT    Panningen    e-mail   website€ 14,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Kom in de zomervakantie gezellig ontbijten in de huiskamer van Tante Corrie. Heerlijk met je bord op schoot genieten van een leuke film.

Tante Corrie zorgt voor versgebakken croissants, broodjes en natuurlijk wat te drinken. Als je je bordje gevuld hebt, kun je plaatsnemen op de bank, een heerlijke stoel of misschien wel in bed om een leuke film te kijken. Tijdens de pauze kunt je je ontbijt afsluiten met fruit, yoghurt, pudding of gewoon nog een kopje koffie. Het buffet is vanaf 10.00 uur geopend en om 10.30 uur start de film.

Toy Story 4
Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn.

Koop snel je kaarten, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kaarten voor de ontbijtbioscoop op 14 juli zijn te koop t/m 12 juli en voor 28 juli t/m26 juli. Deze kaarten kosten €14,50 euro. Je kunt de kaarten kopen via deze site of via de kassa: 077 - 3101064. Er zijn geen kortingsbonnen of actievouchers geldig.

Telefonisch reserveren, bel: 077-3101064

  Reserveren Meer info