Pasen bij museum De Locht

Pasen bij museum De Locht   

Openluchtmuseum De Locht    Broekhuizerdijk 16D    5962 NM    Melderslo    e-mail   website

Vanaf    € 8,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Een nieuwe lente, een nieuw kuikengeluid! In museum De Locht staat op Eerste en Tweede Paasdag een speciale broedmachine opgesteld om de eerste kuikentjes van het seizoen uit hun ei te laten komen. Het wonder van nieuw leven. Voor kinderen een heel bijzondere ervaring!

ZATERDAG 13 APRIL
Muziekvereniging Tienray treedt op in de kiosk vanaf 14.00 uur.

ZONDAG 14 APRIL
Veiling van biologische groenten. Met de kinderen maken we Palmhöltjes voor Palmpasen. De smeden zijn aan het werk. En er is gezellige muziek van “Vurdewind”.

ZONDAG 21 en MAANDAG 22 APRIL
Het is Pasen. De kuikentjes komen uit het ei. Er zijn heel kleine kuikentjes te bewonderen. En er is een eieren-speurtocht voor de kinderen. De veilingklok draait ook voor de kinderen. Op zondag treedt Kapela Pohoda op. Tweede Paasdag zang van Zangkoor Jokola

ZONDAG 28 APRIL
Aspergerie. Alles staat in het teken van de asperges. Zie voor meer info de website. Met de kinderen bakken we broodjes. En in de smidse wordt volop gewerkt. Live muziek van Good Company.

ZONDAG 5 MEI
Vandaag worden groenten van de Locht geveild met de veilingklok. Met de kinderen gaan we bloempotjes versieren en vullen met een plantje. Verschillende oude ambachten worden gedemonstreerd. Muziek is er van “Die Stallfreunde”.

ZONDAG 12 MEI
Gezellige muziek van “Vurdewind”. De veilingklok draait vandaag voor biologische groente uit de regio. In de smidse is volop activiteit.

ZONDAG 19 MEI
Het is lentedierendag. Een prachtige dag voor jong en oud met een hoog knuffelgehalte. Zie voor meer info de website. De veilingklok draait speciaal voor de kinderen. De muziek is vandaag van “Muziekvrienden” uit Handel.

ZONDAG 26 MEI
De smeden zijn vandaag aan het werk. Met de kinderen bakken we broodjes. Sfeervolle muziek van de Mondharmonica Samenklank club uit Sevenum.