Workshop landschapsfotografie Reserveren

Workshop landschapsfotografie   

NP De Groote Peel    Moostdijk 15    6035 RB    Ospel   € 55,00

Beschikbare data

  • Zat 23 november 2019 14.30 uur

Staatsbosbeheer biedt een paar keer per jaar fotoworkshops in samenwerking met fotograaf Nando Harmsen. Op zaterdag 23 november is de laatste workshop van dit jaar. Het thema is ‘aan het einde van de dag’. De workshop start om 14.30 uur bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel.

Ervaar én fotografeer De Groote Peel
Een paar keer per jaar kan je, samen met fotograaf Nando Harmsen, op pad in de Peel. Elke workshop heeft een ander thema en bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid e-book waarin de aspecten van het fotograferen aan bod komen, in eenvoudige duidelijke woorden. Dit e-book is een goede voorbereiding voor de workshop en biedt een handig naslagwerk voor later.

Warm licht en lange schaduwen
De laatste workshop van 2019 is op zaterdag 23 november en heeft als thema ‘aan het eind van de dag’. De workshop start halverwege de middag. In deze tijd van het jaar staat de zon dan al vrij laag. Voordeel hiervan is het warme licht en de lange schaduwen. Toch kan het lastig zijn om het landschap onder die omstandigheden op een interessante manier te fotograferen. Met creatief gebruik van brandpuntafstand en standpunt leer je het gebied op een spannende manier vast te leggen. Na uitgebreide uitleg ga je op pad, om het geleerde bij de zonsondergang in de praktijk te brengen.

  • De workshop duurt ongeveer vier uur.
  • Benodigd: groothoek (zoom)objectief en een tele(zoom)objectief. Wenselijk: statief, draadontspanner of afstandsbediening
  • deelname vanaf 16 jaar.

Voor meer informatie over Nando Harmsen: www.nandoonline.nl

Eten en drinken in Ospel