Green Barn Christmas Farm

Green Barn Christmas Farm   

Green Barn    Landweerweg 12A    5915 PC    Venlo    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Green barn organiseert de tweede editie van de unieke kerstbeleving ‘Green Barn Christmas Farm’ bij Budgetplant in Venlo. Anders dan andere kerstmarkten in de regio, speelt Green Barn in op het boerenleven in de kerstwinter in een speciale “Farmersschuur”. Iedere zondag - vanaf 4 november t/m 16 december - zijn er nieuwe activiteiten te vinden. Van gezellige kerstkramen, creatieve workshops, kerstrestaurant, gratis kunstijsbaan tot boerderijdieren aaien. Er is een hoop te zien, te proeven, te ruiken en te horen.

Green Barn Christmas Farm is een concept waarbij het boerenleven en de Kerstmis samenkomen in winterse sferen. Fun (activiteiten voor jong en oud), Food (streekproducten) en Farm (bijzondere boerderijdieren) staan hierbij centraal. Green Barn Christmas Farm verwijst naar de typische boerderijschuren die te vinden zijn op het platteland in Amerika en Canada. Hier worden lokale producten en streekproducten geproduceerd en verkocht. Green Barn brengt deze sfeer terug in de “Farmersschuur”.

Gezellige Kerstkramen

In sfeervolle houten kerstkramen komen lokale hobbyisten en standhouders hun passie delen met de bezoekers. Onder andere diverse streekproducten, lifestyle, gifts en interieur zijn hier te vinden. Ook zijn er (muzikale) uitvoeringen om de kerstsfeer te vergroten.

Creatieve Workshops

Green Barn Christmas Farm biedt de mogelijkheid om diverse workshops te volgen. Vooraf reserveren is niet nodig en de prijzen zijn zeer toegankelijk. Van een bord schilderen, (advent) kerstkrans maken tot decoratiestassen versieren. De workshops zijn voor jong en oud.

Fun voor kids

Kinderen kunnen ook volop genieten bij de Green Barn Christmas Farm. Zo kunnen de kinderen een koe melken en skelteren. Ook zijn er bijzondere boerderijdieren te bewonderen, zoals alpaca’s en micro varkens. Spelen in de speeltuin en een rondje schaatsen op de kunstijsbaan inclusief schaatsverhuur (vanaf 4 november, 7 dagen per week) is ook mogelijk. Deze activiteiten zijn gratis.

Kerstmarkt bij Budgetplant

Naast alle activiteiten van Green Barn Christmas Farm is er een gezellige kerstmarkt bij Budgetplant. Hier zijn verschillende kerstartikelen te vinden, inclusief kerstbomen, verlichting en Lemax artikelen.

  • Het bezoekadres van de Green Barn Christmas Farm ligt aan de Expediteursweg.
  • Bekijk hier het volledige programma

Eten en drinken in Venlo