Arcener Oktoberfest Reserveren

Arcener Oktoberfest   

Hertog Jan Proeverij    Kruisweg 43    5944 EM    Arcen   

Vanaf    € 14,95

Beschikbare data

  • Vrij 18 oktober 2019 t/m zon 20 oktober 2019 19:00

De lederhosen en de dirndl kunnen weer uit de kast gehaald worden, want van 18 t/m 20 oktober barst het feest los in de tent naast de Hertog Jan Proeverij in Arcen! Dit jaar wordt er flink uitgepakt met een compleet nieuw ingerichte feesttent met nóg meer entertainment en een sfeervolle lichtshow. Warm alvast op en kom in de Stimmung op het buitenterrein, dat geheel in stijl wordt gedecoreerd.

De officiële opening op vrijdag 18 oktober zal verricht worden door Schutterijen uit de regio, waarbij traditioneel het 1e vat Oktoberfestbier wordt aangeslagen. Aansluitend zijn er spetterende optredens van o.a. Anita Rosendorf en die Männer. Op zaterdag gaan alle remmen los met Otto Wunderbar en Die Powerhosen und wird es KNALLEN! Alle Bombenhits aus Deutschland vliegen je deze avond om de oren.

Zondag kan er in familiaire kring worden bijgekomen en rustig worden nageklets onder het genot van een drankje. Deze dag zorgt DJ Rudi Rozenberg voor een show vol interactie en live vermaak. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen.

Eten en drinken in Arcen