Arcener Oktoberfest Reserveren

Arcener Oktoberfest   

Hertog Jan Proeverij    Kruisweg 43    5944 EM    Arcen   

Vanaf    € 14,95

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

De lederhosen en de dirndl kunnen weer uit de kast gehaald worden, want van 18 t/m 20 oktober barst het feest los in de tent naast de Hertog Jan Proeverij in Arcen! Dit jaar wordt er flink uitgepakt met een compleet nieuw ingerichte feesttent met nóg meer entertainment en een sfeervolle lichtshow. Warm alvast op en kom in de Stimmung op het buitenterrein, dat geheel in stijl wordt gedecoreerd.

De officiële opening op vrijdag 18 oktober zal verricht worden door Schutterijen uit de regio, waarbij traditioneel het 1e vat Oktoberfestbier wordt aangeslagen. Aansluitend zijn er spetterende optredens van o.a. Anita Rosendorf en die Männer. Op zaterdag gaan alle remmen los met Otto Wunderbar en Die Powerhosen, alle Bombenhits uit Duitsland vliegen je deze avond om de oren.

Zondag vindt 'Der Bier Battle' plaats. Je strijd met jouw team voor de felbegeerde Beercup en wordt kampioen biervat hangen, bierpul schuiven of bierfles poepen. Ga de boeken in als ‘1e winning team der Bier Battle von Arcener Oktoberfest’ en win een vat van 20 liter Hertog Jan Pils! Aanmelden kan via info@hertogjanproeverij.nl.

Eten en drinken in Arcen