Beleefweek - Kanoën door de Zelderse Driessen Reserveren

Beleefweek - Kanoën door de Zelderse Driessen   

Roepaen    Kleefseweg 9    6595 NK    Ottersum    e-mail   website€ 14,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Welkom bij Beleefweek Limburg! Dit is dé kans om het Limburgse Landschap te beleven. Een week vol met activiteiten rondom de thema’s natuur en cultuur voor een unieke beleving van het Limburgse landschap.

Wat kun je verwachten? Beleef de Limburgse cultuur, historie, natuur en het landschap. Proef de streekproducten. Verwonder je over de vergezichten. Geniet van sport en spel. Momenten om mooie nieuwe herinneringen te laten ontstaan.

Zin om lekker te ontspannen? Dan bent u bij Roepaen hartstikke welkom! Er wordt je een tocht van ca. 7 km door de Zelderse Driessen voor slechts € 14,- per persoon! De prijs is inclusief vervoer naar de instapplaats, lichte sportpedals, zwemvesten indien nodig en waterdichte emmertjes. De uitstapplaats is praktisch voor klooster Roepaen.

  • Locatie: Kleefseweg 9, 6595 NK Ottersum
  • Extra info: Het is mogelijk dat u nat word onder het varen. Trek daarom niet je nieuwste outfit aan! Neem droge kleding + handoek mee. 
  • Je krijgt een waterdicht tonnetje mee, maar er wordt aangeradengeen waardevolle spullen mee te nemen tijdens het kanovaren.
  • Aanmelden via: outdoorgennep.nl
Bekijk hier alle andere evenementen in het kader van de Beleefweek.