Beleefweek - Speurfietsen door het Leudal Reserveren

Beleefweek - Speurfietsen door het Leudal   

E-village Roggel    Heldensedijk 3    6088 NT    Roggel    e-mail   website€ 2,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Welkom bij Beleefweek Limburg! Dit is dé kans om het Limburgse Landschap te beleven. Een week vol met activiteiten rondom de thema’s natuur en cultuur voor een unieke beleving van het Limburgse landschap.

Wat kun je verwachten? Beleef de Limburgse cultuur, historie, natuur en het landschap. Proef de streekproducten. Verwonder je over de vergezichten. Geniet van sport en spel. Momenten om mooie nieuwe herinneringen te laten ontstaan.

Deze fietstocht is leuk voor jonge gezinnen. Met een speciale Speur app fiets je een cultuurhistorische tocht die is geïnspireerd op het boekwerkje Klein Volk van schrijver Ton van Reen. Aan de hand van allerlei opdrachten kom je op bijzondere historische plekken in en rondom natuurgebied het Leudal. Ooit werden deze plekken bezocht door dwergen, kabouters, kluizenaars en andere verstotenen. Je zult verrast zijn door wat je onderweg allemaal tegenkomt.

  • Locatie: Heldensedijk 3, 6088 NT Roggel
  • Start- en eindpunt: E-Village, gelegen direct naast Recreatiepark De Leistert
  • Lengte van de route: 15 kilometer
  • Prijs: Volwassenen: € 2,00 p.p., kinderen tot en met 12 jaar gratis
  • Extra info: - Neem je eigen fiets mee! - Zorg per groep voor minimaal 1 smartphone met volle accu. - Neem eventueel ook een oplaadkabel en powerbank (mobiele oplader) mee. - E-Village zorgt voor een houder voor de smartphone op de fiets. - Neem verder eventueel mee: regenkleding, gewone (lees)bril en/of zonnebril en zonnebrandcrème. - Het is ook mogelijk om fietsen te huren via E-Village voor € 10,00 per fiets. Hiervoor dien je uiterlijk 1 week van tevoren te reserveren.
  • Aanmelden via: info@e-villageroggel.nl bij E-Village, uiterlijk de vrijdag van tevoren
Bekijk hier alle andere evenementen in het kader van de Beleefweek.

Eten en drinken in Roggel