Beumer & Drost - Maquette Reserveren

Beumer & Drost - Maquette   

DOK6 Theater    Raadhuisplein 6    5981 AT    Panningen    e-mail   website€ 12,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Het echtpaar Petit bouwt kleine huisjes. Maquettes. Maar déze maquettes gaan echt bewoond worden. Ze zijn onderdeel van een nog te bouwen mini-woonwijk. Een echte wijk voor levende kleine mensen. Voor mensen die niet altijd klein waren. Mensen die ooit een leven leidden zoals jij en ik. Totdat ze zich moesten melden om 'verkleind' te worden. Gedecimeerd. Letterlijk!

Het echtpaar Petit raakt betrokken bij het geheime project van de Dienst die problemen als overbevolking en milieuschade een halt moet toeroepen. Kleine mensen eten tenslotte minder en verbruiken minder.

Maar wie wordt verkleind en wie niet? Daar was de Dienst snel uit. Werklozen, onaangepasten, school niet afgemaakt hebbende, muf ruikende; allemaal worden ze opgeroepen en…..verkleind. Voor milieu en moederland. ‘Kleine mensen, grote voordelen’ is de leus. Maar hebben kleine mensen ook kleine problemen? Kleine verlangens en kleine gedachten? Reken daar maar niet op.

Beumer & Drost gebruikt theater en film om de wereld te redden. Komt dat zien!

Duik in de spannende microwereld in beeld en geluid van Maquette. Een wereld die misschien beter verborgen had kunnen blijven.

Acteurs Hymke de Vries en Peter Drost lenen hun stem vaak uit, voor animatiefilms bijvoorbeeld, als voice-over voor televisieprogramma’s of voor een rondleiding in een museum. In Maquette brengen ze met diezelfde stemmen een wereld tot leven.

Telefonisch reserveren, bel: 077-3101064

  Reserveren Meer info