Brocantemarkt Venlo

Brocantemarkt Venlo   

Flujasplein    Vleesstraat 78    5911 JH    Venlo   

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Waan u in Frankrijk op de antiek-brocantemarkt in Venlo! Lekker slenteren tussen 38 kramen met prachtige en unieke brocante, sjiek antiek, hippe vintage en industriële items met doorleefd karakter en een verhaal. Beleef het en ervaar het. 

Van april t/m november organiseert TheJo’s Tijdloos elke laatste (koop)zondag van de maand, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek- en brocante markt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor C&A. Het ligt aan het begin van de winkelstraat ‘De Vleesstraat’ en op steenworpafstand van winkelcentrum ‘De Maasboulevard’.

Het publiek geniet niet alleen van een steeds wisselend aanbod, maar ook een van hoge kwaliteit brocante. Brocante en vintage, een stijl die helemaal past in de huidige woontrend. Items met een verhaal, items met een sleetse en doorleefde patinalaag, waarvan het verhaal er achter nog te lezen is. Items die al vele generaties mee zijn gegaan en waarvan de volgende generatie ook nog kan genieten. De brocanteurs gaan er voor dag en dauw voor op pad naar Frankrijk, België, Engeland en Oostbloklanden en vinden daar de pareltjes die ze meenemen naar de brocante markt in Venlo!

Eten en drinken in Venlo