Buenos Aires Now Reserveren

Buenos Aires Now   

Schouwburg Venray    Schouwburgplein 1    5801 BV    Venray    e-mail   website€ 19,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Grammy Award winnaar

Fernando Otero is een heuse winnaar van drie Grammy Awards en komt nu naar Schouwburg Venray met zijn landgenoot, meesterbandoneonist Victor Villena.

De creatieve connectie tussen Fernando Otero & Victor Villena komt helemaal tot bloei in hun nieuwe theaterprogramma Buenos Aires Now. Buenos Aires Now draait rond de muziek van hun beider thuisstad Buenos Aires en ademt de sfeer uit van tango, kamermuziek, improvisatie en hedendaagse klassieke muziek.

Buenos Aires Now stroomt over van bezielde melodieën en meeslepende ritmes waarin de leidende rollen zich soms razendsnel afwisselen.

Fernando Otero wordt wereldwijd gezien als een virtuoos pianist en componist met een geheel eigen stijl; gebruikmakend van elementen uit de hedendaagse klassieke muziek, geïmproviseerde muziek, gebaseerd op de taal van de tango.

Vanuit zijn standplaats New York werkt Fernando Otero onder andere samen met het KRONOS Quartet, en grootheden als Quincy Jones, Eddie Gomez en Paquito Da Riviera. En nu is deze gigant dan eindelijk in Nederland te bewonderen.

Telefonisch reserveren, bel: 0478-530999

  Reserveren Meer info