CheckVenlo Student Run Reserveren

CheckVenlo Student Run   

Julianapark Venlo    Deken van Oppensingel    Venlo   

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

De CheckVenlo Student Run is een evenement speciaal voor studenten dat wordt georganiseerd in samenwerking met naamsponsor CheckVenlo en de Venlose SA DaVinci en ISA Umami. Tijdens deze nightrun op donderdag 28 maart rennen studenten met een toffe LED-gadget door het mooi uitgelichte Venlose Julianapark. Tevens wordt het feestgehalte versterkt door de leukste beats die uit de speakers in het Julianapark klinken.

Meet & greet met interessante bedrijven
Voordat de studenten aan de sportieve nightrun beginnen worden zij vanaf 18.30 uur verwacht in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo. Hier kunnen ze een praatje maken met bedrijven uit verschillende branches die hun interesse wekken. Ben jij al bezig met jouw toekomstige baan of zoek jij nog een toffe stageplaats, zorg dan dat jij goed voorbereid het paviljoen binnenstapt.

LED-run
Na de feestelijke warming-up om 20.00 uur rent iedere deelnemer, naar eigen kunnen, zoveel mogelijk rondjes door het Julianapark. Een rondje is ongeveer 700 meter. Bij ieder voltooid rondje ontvangen de deelnemers een glowstick. Wie weet de meeste glowsticks te bemachtigen?

Eten en drinken in Venlo