Concert Luzazul (Uitverkocht!) Reserveren

Concert Luzazul (Uitverkocht!)   

Theater De Baersdonck    Julianastraat 3    5971BP    Grubbenvorst   € 15,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Een frisse mix van Portugese fado, Braziliaanse melodieën, flamenco en Kaapverdische tinten. En dat alles op een voor het grote publiek onbekende locatie, maar eentje zoals Cambrinus die best zelf had willen hebben: een heus theater, met tribune zelfs en toch intiem.

In Theater de Baersdonck is nu plaats voor gepassioneerde muziek op groovy, organische beats, oorspronkelijk en tegelijkertijd eigentijds.

Frontvrouwe Magda Mendes is geboren in Lissabon en als zangeres afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam. Ze wordt begeleidt door musici die allen kunnen bogen op een sterke live reputatie. Flamencogitarist Alain Labrie (Labryenco), pianist en Würlitzerspeler Emiel van Rijthoven (Sensual, Waylon) en percussionist Udo Demandt (Fernando Lameirinhas, Primos del Norte) vormen met multi-instrumentalist en oprichter Martijn Morselt de band die de stem van Magda Mendes draagt.

Sprankelend, melodieus, gevarieerd, professioneel, gepassioneerd’, aldus NRC over Luzazul. In meerdere recensies beschouwd als aanwinst op het gebied van wereldmuziek, maar intussen ook – als een logisch vervolg op Zuco 103 – door jazz- en popliefhebber.

Eten en drinken in Grubbenvorst