Debuut EP release ‘Otis’ door Jane

Debuut EP release ‘Otis’ door Jane   

Poppodium Grenswerk    Peperstraat 10    5911 HA    Venlo    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op 21 juni 2019 brengt Jane haar eerste EP ‘OTIS’ uit. Dit is live te luisteren tijdens de release in Grenswerk Café in Venlo. De aankondiging hiervan wordt gevierd met een nieuwe single: ‘Overtime’. Voor deze single is er speciaal een animatievideo gemaakt door Knisper. Een jong bedrijf bestaande uit studenten van de HKU in Utrecht.

In 2016 had Jane haar eerste optreden in Venlo als coverband binnen het genre indie/pop. Binnen een halfjaar lanceerde Jane haar eerste single ‘Jules’. Al snel na deze eerste single, kwam Jane met meer eigen werk. Naar aanleiding van de enthousiaste reacties op de single ‘Passage’, heeft Jane een videoclip uitgebracht bij deze single. Deze was een tijd te zien bij Omroep Venlo.

Naast het uitbrengen van eigen muziek, staat Jane graag op verschillende podia. Zo hebben zij gestaan op SPIJS, A Day In The Park, Get Together. Daarbij zijn ze deze zomer ook nog te zien op het Zomerparkfeest.

En in oktober 2018 heeft Jane medewerking verleend en het voorprogramma verzorgd voor de theater show ‘Rustig Röp de Nach’ van Kwante Hippe.

Na een tijdje focussen op het schrijven van nieuwe muziek, komt Jane met een geheel nieuwe EP. Deze bestaat uit 4 liedjes met ieder een eigen unieke sound. Harmonieuze meerstemmigheid en een laid-back gitaar is wat de nummers met elkaar verbindt.

De EP presentatie begint om 20.00 in het Grenswerk Café op 21 juni.