Dorpsfeesten en jaarmarkt Velden

Dorpsfeesten en jaarmarkt Velden   

Centrum Velden    Centrum    5941    Velden   

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

In het weekend van 13 t/m 15 september vinden op en rond het marktplein in Velden de 41e Dorpsfeesten Velden plaats, met een 3-daags muziek- en evenementenprogramma.

Op vrijdagmiddag 13 september starten de Dorpsfeesten met een theatermiddag speciaal voor de jeugd. De grote tribune is het podium voor jong Veldens talent tijdens een “Weekafsluiting XL”. Op vrijdagavond vindt de finale-avond van de dorpsquiz "Quiz ’t wal" plaats, met inmiddels meer dan 500 deelnemers. De entree is vrij voor iedereen en na afloop is er een gezellige afterparty.

Op zaterdag 14 september vindt van 11.00 tot 14.00 uur het lunchconcert Sentiment in de tent plaats, met optredens van Ravenvennerkapel en Forever Young Collectief. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Hostellerie De Maasduinen. Prijs is € 6,00, inclusief comfortabele stoel, koffie en lunch. Rond 15:00 uur vindt de Zeepkistenrace 2019 plaats, waarbij de Veldense jeugd in hun zelfgebouwde zeepkisten door het centrum van Velden crossen! Kom allemaal kijken, want spektakel gegarandeerd.

Het hoogtepunt van dit feestweekend is de Hollandse Artiestenavond op zaterdagavond in de feesttent op de Markt. John West, Helemaal Hollands en hoofdact Jeroen van der Boom treden op en DJ Rob van Soest zorgt voor de feestelijke rode draad. Entreekaarten zijn € 12,50 en tot 12 september online te bestellen via www.dorpsfeestenvelden.nl en bij diverse voorverkoopadressen. Dagkassa: € 17,50, vol=vol.

Op zondag 15 september vindt vanaf 10:00 uur het Open Veldens darttoernooi plaats en vanaf 15.00 uur de Oktoberfeststimmung.  Entree is vrij. Van 10:00 tot 17:00 uur vindt de Nazomermarkt met kindermarkt plaats in het centrum van Velden, met een variatie aan kraamaanbod, marktwaar en met live muziek en diverse kinderattracties. De Nazomermarkt en kindermarkt zijn entreevrij. Gratis parkeren voor de jaarmarkt aan de oostzijde van de Rijksweg bij de BMV/sportcomplex De Vilgaard.

Programma-informatie en meer op www.dorpsfeestenvelden.nl en Facebook.

Eten en drinken in Velden