Dorpsquiz Baexem

Dorpsquiz Baexem   

Baexheimerhof Baexem    Kerkstraat 1A    6095 BD     Baexem    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Baexem laat je verbazen tijdens dorpsquiz!

Weet jij alles over Baexem en durf jij de uitdaging aan? Doe met jouw team mee met de Dorpsquiz Baexem op kermiszaterdag 21 september 2019.

Laat Baexem je verbazen
Op kermiszaterdag wordt Baexem het decor voor de Dorpsquiz Baexem. Het is aan jou en je team om zoveel mogelijk goede antwoorden op de vragen te verzamelen. De dorpsquiz bestaat uit veel vragen en creatieve zoek- en doe-opdrachten. Lekker actief quizen dus! Veel van de vragen zijn aangedragen door verenigingen uit Baexem. Het kunnen vragen zijn over de verenigingen of over de sport/activiteit die ze aanbieden. Het kan ook zijn dat je op de quizdag in Baexem op zoek moet naar het juist antwoord of mee moet doen aan een activiteit van de vereniging. Een middag vol beweging, kennis en vooral veel plezier!

Schrijf je in!
Wil je meedoen? Een team moet bestaan uit minimaal 8 en maximaal 15 personen. Iedereen mag meedoen, van jong tot oud. Meedoen kost € 20 per team. Verzamel de troepen en bedenk een pakkende teamnaam. Schrijf je uiterlijk zondag 1 september 2019 in via www.dorpsquizbaexem.nl.
De deelnemende teams ontvangen op de quizdag een boek met vragen. De uitdaging is om tussen 10:00 en 18:00 zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. 

Ontstaan dorpsquiz
Hart voor Baexem organiseerde samen met Rabobank Peel, Maas en Leudal en Dorpslab dorpsbijeenkomsten in Baexem om aan de slag te gaan met ideeën voor de toekomst van Baexem. Inwoners uit Baexem werkten hun dromen voor Baexem uit in concrete ideeën. Er wordt gestart met een onderzoek naar de woonwensen van o.a. starters en doorstromers. En we willen jong en oud met elkaar verbinden om bij te dragen aan de vitaliteit van de mensen, maar vooral de leefbaarheid van ons dorp. Dat kan door verenigingen in Baexem samen te brengen, zodat ze samen activiteiten kunnen organiseren voor jong én oud. Daaruit ontstond het idee voor de dorpsquiz.

Eten en drinken in Baexem