Enchanted Gardens in de Kasteeltuinen Reserveren

Enchanted Gardens in de Kasteeltuinen   

Kasteeltuinen Arcen    Lingsforterweg 26    5944 BE    Arcen    e-mail   website

Vanaf    € 11,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Kasteeltuinen Arcen opent van vrijdag 12 t/m zondag 21 oktober 2018 iedere avond opnieuw haar poorten voor Enchanted Gardens. Dit jaar strijkt een Internationaal Lichtkunst Festival neer in het park om bezoekers te laten genieten van lichtkunstwerken van verschillende internationale kunstenaars.

Een interactieve wolk vol gloeilampen, een veld vol gigantische paardenbloemen, een prachtig verlichte waterval die in tegengestelde richting stroomt, fluorescerende lijnen die tussen bomen zijn gespannen of een visueel pianospel dat wordt afgebeeld op de metershoge muren van Kasteel Arcen.

Tijdens Enchanted Gardens wandelen de bezoekers een sfeervol uitgelichte route door het gehele park. Tijdens de route komen ze langs negen kunstwerken die elk een prominente plek in de tuinen hebben gekregen.

Het rondreizende Internationale Lichtkunst Festival dat eerder plaatsvond in Brescia (IT), Koblenz (DU) en bij Schloss Dyck in Jüchen (DU) trok al duizenden enthousiaste bezoekers die onder de indruk waren van de uiteenlopende kunstobjecten.

Herfstig!

Van 6 oktober t/m 4 november viert Kasteeltuinen Arcen de afsluiting van het tuinseizoen met de florale show Herfstig!. Herfstig! is een kleurrijke florale show in de tuinen en het kasteel. Lees hier meer over Herfstig!.

  • Tickets:
    Volwassene Enchanted Gardens (toegang 19-23:30u) € 11,50
    Kind 4-17 jr Enchanted Gardens (toegang 19-23:30u) € 5,75
    Volwassene Combi Enchanted Gardens (10-23:30u) € 24,95
    Kind 4-17jr Combi Enchanted Gardens (10-23:30u) € 12,50
  • De tuinen sluiten tussen 18:00 en 19:00 uur wegens voorbereidingen voor Enchanted Gardens. Gasten die het park zowel overdag als in de avond willen bezoeken kunnen tussen 18:00 en 19:00 uur het Kasteel, de Oranjerie en restaurant het Koetshuys bezoeken of deelnemen aan het Herfstbuffet (alleen op reservering).

Eten en drinken in Arcen