Excursieworkshop fotografie Reserveren

Excursieworkshop fotografie   

Buitencentrum De Pelen    Moostdijk 15        Ospel   € 5,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Staatsbosbeheer biedt in Nationaal Park De Groote Peel excursieworkshops fotografie waarbij je, tijdens een korte wandeling, informatie over het gebied en fotografietips krijgt. Deze workshops zijn bestemd voor mensen van vijftig plus en worden begeleid door een Peelgids.

Een wandeling door Nationaal Park de Groote Peel is een geweldige ervaring! In elk seizoen en bij alle weersomstandigheden biedt dit hoogveengebied prachtige beelden: water, spiegelingen, wind en wolken en begroeiing, geven een veelheid aan vormen, structuren en kleuren.

Om deze ervaring vast te houden en vast te leggen ga je fotograferen tijdens de wandeling. Onderweg leert een Peelgids je blik op de natuur te verscherpen en zo doende de mooiste plaatjes te schieten. Je leert het beter waarnemen van kleuren en structuren, lichtval en diepte. Je brengt de opgedane kennis gelijk in de praktijk en maakt foto's van wat je tegen komt.En dat verschilt natuurlijk per seizoen... Van water en weerspiegelingen, tot de wolkenlucht en natuurlijk planten en dieren.

De route is twee kilometer lang en verhard, dus ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelers.

  • Let op: deze workshop richt zich enkel op de kijk op de natuur, en niet over het technische gedeelte van het omgaan met je camera.
  • De activiteit start bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.
Foto: Marijke Vaes-Schroën, Staatsbosbeheer

Eten en drinken in Ospel