Expo - Anne-Claire Fleer en Kiki Reijners

Expo - Anne-Claire Fleer en Kiki Reijners   

Galerie Het Achterhuis    Voorstad Sint Jacob 8    6041 LM    Roermond   

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Anne-Claire Fleer (27), gevestigd in Londen, en professioneel fotografe Kiki Reijners (23), gevestigd in Amsterdam, slaan hun handen ineen voor een expositie in abstracte kunst en fotografie. Na succesvolle exposities in Londen en Amsterdam komen Fleer en Reijners terug naar hun roots, Roermond. De Roermondse jonge talenten tonen gedurende de maand januari hun meest succesvolle en nieuwste werken in het Achterhuis in Voorstad Sint Jacob.

Anne-Claire Fleer

Anne-Claire Fleer is een schilderes uit duizenden. Nadat ze de moedige stap nam te breken met de corporate world om haar dromen achterna te jagen, doet ze nu wat ze het liefste doet: het schilderen van abstracte kunst. 

Haar inspiratie haalt Anne-Claire uit het dagelijks leven. Fleers' fotografische oog helpt haar de kleinere dingen van het geheel te onderzoeken. Dit zijn vaak de beginpunten van haar schilderijen. 

Bekijk haar eerdere werken hier.

Kiki Reijners

Kiki Reijners heeft door haar ervaring in de modefotografie in Amsterdam, haar vele reizen naar onder andere naar Myanmar, Maleisië, Cuba, Marokka en haar tijdelijke woonplek Barcelona, een compleet eigen stijl ontwikkeld. Ze maakt rauwe en tegelijkertijd zeer menselijke beelden. 

Bekijk haar eerder werken hier. 

Officiële opening

De moderne expositie op beeld en doek wordt feestelijk geopend op 13 januari door Dré Peters, dé Roermondenaar van 2017, onder het genot van een hapje en een drankje. Anne-Claire en Kiki zijn beiden op 13-14, 20-21 en 27-28 januari aanwezig van 12.00 tot 18.00 uur en beschikbaar voor interviews en achtergrondinformatie.

Anne-Claire Fleer zal tijdens deze weekenden schilderen en Kiki Reijners zal in het weekend van 20-21 januari portretfoto’s maken in zwart/wit.

Eten en drinken in Roermond