Feuerwerk der Blasmusik

Feuerwerk der Blasmusik   

't Veerhuis Aijen    Aijen 4A    5854 PR    Aijen   € 5,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Zondagmiddag 13 januari presenteert Rob Claessens van het radioprogramma ‘Volksmusik mit Schwung’: Feuerwerk der Blasmusik.

De middag begint met muzikale klanken van de Die Stevensländer uit Stevensbeek o.l.v. Pieter van der Loo. Samen met enthousiaste blaasmuzikanten uit de omgeving van Stevensbeek spelen zij Moravische blaasmuziek die komt uit het oosten van Tsjechië en het westen van Slowakije. 

Daarnaast vervolgt Benegrenska uit Achtmaal o.l.v. Gerard Peeters het programma met mooie Böhmische - en Moravische blaasmuziek. Een kersvers blaasorkest gespecialiseerd in de typische Zuid-Moravische muziekstijl.

Deze tweede editie van Feuerwerk der Blasmusik wordt afgesloten met een optreden van die Berger Musikanten uit Bergen o.l.v. Frank Knoops. Deze veelzijdige kapel is een waardige afsluiter van het 2e Feuerwerk der Blasmusik in Aijen. Die Berger Musikanten brengen een veelzijdig programma afgewisseld met mooie zang. Voor elk wat wils, van polka tot wals en van Tsjechische blaasmuziek tot (licht) modern. 

Eten en drinken in Aijen