Flamenco- en jazzzangeres Luna Zegers Reserveren

Flamenco- en jazzzangeres Luna Zegers   

Beeldhouwatelier Lab Del Art    Loosteeg 18    5981 NJ    Panningen   € 15,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Achter Luna Zegers' liefde voor flamenco gaat een hartverscheurend verhaal schuil. Luna groeit op in het Brabantse Overloon in een liefdevol gezin maar verliest als jonge vrouw binnen zes jaar tijd haar vader, haar zus en haar moeder. Pas als ze tijdens een reis door India kennismaakt met de Spaanse flamencomuziek, vindt ze een manier om uiting te geven aan haar grote verdriet.

Haar ontroerende verhaal tekende zij op in SOLO, een boek over verdriet en rouw en de troost van de rauwe flamenco. Deze autobiografie is tegelijkertijd een familiekroniek, een reisverhaal en een verslag van een persoonlijke transformatie.

In 2015 studeerde ze als eerste niet-Spaanse af in flamencozang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona. Ook studeerde ze jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze in 2010 cum laude haar diploma behaalde. 

Kom, zie en bewonder het zelf op 14 april in het beeldhouwatelier Lab Del Art te Panningen (Loostraag 18 te Panningen, voorheen bloemsierkunst Hans Cox). 

  • Kaarten zijn vanaf 5 maart te koop
  • Ontvangst om 10.30 uur met koffie/thee

Telefonisch reserveren, bel: 077-3077397

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Panningen