Fris en sprankelend Lenteconcert

Fris en sprankelend Lenteconcert   

Centrum Arcen    Raadhuisplein    5944 AH    Arcen   € 12,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Als afsluiting van het seizoen, staat op zondag 26 mei aanstaande in het Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen een fris en sprankelend Concert op de Zondagochtend op het programma. Verzorgd door 22 jonge dames in de leeftijd van 18 tot en met 28 jaar allen afkomstig uit de regio Weert.

Te gast is Koor Giocoso dat onder leiding staat van dirigente Rita Scheffers en een (licht) klassiek repertoire brengt. Niet zomaar een koor, maar een ensemble dat in 2003 werd opgericht en is uitgegroeid tot een dameskoor dat al diverse keren hoge ogen gooide tijdens concoursen in binnen en buitenland.

Het koor deed in 2017 mee aan de European Choir Games in Riga (Letland) en behaalde daar twee gouden medailles. Daarmee kwalificeerde Giocoso zich voor de Grand Prix of Nations in Riga. Het behaalde ook hier twee keer goud. In oktober 2017 sleepten de meiden de titel ‘Beste Koor van Limburg 2017/2018’ in de wacht en plaatsten zich daarmee voor de finale van het Nederlands Koorfestival in juni 2018 waar zij de prijs voor beste Jeugdkoor in ontvangst mochten nemen.

Momenteel bereidt Giocoso zich voor op een reis naar Göteborg (Zweden) waar het koor in augustus dit jaar wederom zal deelnemen aan de European Choir Games.

Aanvang 11.30 uur
Entree 12 euro, incl. kopje koffie/thee in de pauze.

Lokatie: Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen

Reserveren mogelijk via plaatsbestellen@ziggo.nl of tel. 077-4732025.

Meer info www.franzpfannerhuis.nl

Telefonisch reserveren, bel: 077-4732025

Meer info 

Eten en drinken in Arcen