Ga op zoek naar het zwarte goud van de Peel Reserveren

Ga op zoek naar het zwarte goud van de Peel   

Buitencentrum De Pelen    Moostdijk 15        Ospel   € 2,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Speurtoch het Roverspad bij Buitencentrum De Pelen

Op zondag 22 april kun je meedoen met het ‘Roverspad’; een spannende speurtocht voor gezinnen in Nationaal Park De Groote Peel. Op een route in de Peel staan schatkisten met aanwijzingen die je helpen met je zoektocht.

Op zoek naar het zwarte goud...

De schatkelder in het kasteel van Graaf de Zwarte Raaf ligt vol met schatten. Alles wat van waarde is heeft hij in zijn bezit. Alles.… behalve het zwarte goud! Daarom heeft hij zijn Roversbende ‘De Zwarte Raven’ op pad gestuurd om het zwarte goud te zoeken. Dat is geen eenvoudige klus want Rover Robin, Rikus, Raphael, Rocco, Romeo, Remy en Rombout weten niet waar die kostbare schat te vinden is. Erger nog, ze weten niet eens hoe zwart goud eruit ziet! De enige aanwijzing die ze hebben is dat het van onschatbare waarde is en dat het zich ‘ergens’ in het enorme Peelmoeras bevindt. Maar waar moeten ze gaan zoeken?!

De Rovers zijn wanhopig en durven niet met lege handen terug te komen bij de grimmige Graaf. Ze kunnen dus wel wat hulp gebruiken. Ben jij dapper genoeg om te gaan zoeken naar die felbegeerde schat? Op een route van 2,5 km, die wordt aangegeven met ravenpijlen, staan zeven schatkisten met aanwijzingen. Door ze uit te voeren kom je achter het geheim van het zwarte goud. Veel succes!

  • Starten kan tussen 13.00 en 15.00 uur bij de balie van het Buitencentrum De Pelen
  • De tocht duurt ongeveer 1 uur
  • Deelname koste €2,50 (volwassenen en kinderen). Dat is inclusief een broodje bakken en een stoere roversbutton voor elk kind
  • Aanmelden kan via 0495-641497 of per mail depelen@staatsbosbeheer.nl

Telefonisch reserveren, bel: 0495-641497

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Ospel