Grandorse Horse Trials

Grandorse Horse Trials   

Equestrian Centre de Peelbergen    Travers 5 (Navigatie: Peelstraat)    5976 PL    Kronenberg    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

In de weekenden 3 tot en met 5 mei en 11/12 mei kunnen eventingliefhebbers hun hart ophalen op het prachtige terrein van Grandorse, gelegen naast Equestrian Centre de Peelberg in het Noord-Limburgse Kronenberg. Daar vindt de Grandorse Horse Trials plaats: een spectaculair paardensportevenement met internationale (CCI2*-S en CCI3*-S ) en nationale wedstrijden voor paarden en pony’s in diverse klassen. Hierbij worden dressuur, springen en crosscountry gecombineerd tot een prachtig schouwspel!

De Grandorse Horse Trials is een sfeervol evenement waar veel te zien is. Voor bezoekers is er met name in het weekend van 4 en 5 mei een aantrekkelijk programma samengesteld. Op zondag 5 mei zijn er allerlei kinderactiviteiten, stands en uitgebreide eet- en drinkgelegenheden in het zogenoemde Strodorp. Voor de allerjongsten wordt My first eventing georganiseerd waar kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar kunnen kennis maken met de eventingsport. Verder nodigt het crossparcours uit voor een heerlijke wandeling over het terrein, door weiden en bos. Onderweg kan worden genoten van top-paardensport. Vanwege de hindernisjury’s, is het veilig om de route door het bos te volgen. Kortom, een mooie gelegenheid om er een dag te verblijven.
Het definitieve programma van beide wedstrijden en de nevenactiviteiten is vanaf 20 april te vinden op onze website www.grandorsehorsetrials.nl

Entree is gratis, evenals het parkeren. Honden aan de lijn!

Eten en drinken in Kronenberg