Hans en Grietje door Toneelvereniging Mariahout

Hans en Grietje door Toneelvereniging Mariahout   

Openluchttheater Overloon    Museumpark 1    5825 AM    Overloon    e-mail   website€ 7,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Wanneer Hans en Grietje voor de zoveelste keer ruzie maken met elkaar, besluit de moeder van Hans en Grietje haar kinderen te lozen in het bos. Zonder GPS en zonder ruzie moeten zij de weg terugvinden naar huis, zou ze dat lukken?

Hans en Grietje nemen u mee in een wereld zonder mobiele telefoons, waar wegen nog worden gevonden met kiezelsteentjes en waar diep in de bossen nog snoephuisjes zitten verstopt.

Over Toneelvereniging Mariahout.

Toneelvereniging Mariahout bestaat al meer dan 40 jaar en brengt jaarlijks een professionele volwassenen- en jeugdvoorstelling (kinderproductie). De jeugdproductie heeft zich gespecialiseerd in het spelen van bekende sprookjes op eigen wijze zonder daarbij afbreuk te doen aan de herkenbare elementen uit het sprookje. Daarnaast zijn de voorstellingen niet alleen leuk voor kinderen maar zullen ook oudere bezoekers zich vermaken. De voorstelling is altijd speciaal voor onze vereniging geschreven en dus uniek. Het bijzondere is dat de spelersgroep bestaat uit een mix van jonge en oudere spelers. Wil je meer over toneel vereniging Mariahout bezoek dan de website. http://www.toneelverenigingmariahout.nl/

Eten en drinken in Overloon