Jazz in de Tuin

Jazz in de Tuin   

De Uffelse Molen    Uffelsestraat 5    6012    Haler   € 5,00

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op zondag 7 juli vindt ’s middags de editie 2019 plaats van ‘Jazz in de Tuin’. Die dag kan iedereen die van swingende jazzmuziek houdt genieten van de 8-koppige formatie L’Equipe de Rêve bij de Uffelse Molen in Haler.

L’Equipe de Rêve
L’Equipe de Rêve is een speciaal voor deze gelegenheid bij elkaar gezocht Dreamteam; een stevig groovend ‘high energy’ gezelschap, een mix van Oude Rotten (uit o.a. de Mo’Jones Big Band) en Jong Talent (het inmiddels internationaal vermaarde duo Twogether) met als resultaat, meer dan een “Happy Hour” swingende (dans)muziek!
L’ Equipe de Rêve bestaat uit de muzikanten: Bart Oostindie op gitaar; Rob Sijben op altsax; Tim Daemen op trombone; Marc Huynen op trompet; Simon Oslender op toetsen; Jerome Cardynaals op drums; Steffen Thormählen: percussie en tot slot Jo Didderen op contrabas als bandleider.

Muziek
L’Equipe de Rêve speelt ongetemd, op no nonsense-wijze met onderling veel speelplezier. Hun repertoire bestaat uit happy instrumentals op de groove gerichte jazz, ergens tussen Blue Note-klassiekers en New Cool Collective. Kortom dansmuziek, waarbij stil blijven zitten moeilijk zal worden volgens enkele van de lovende kritieken uit verschillende recensies van Dagblad de Limburger, Vakblad Jazzism, Jazz Out, etc.
Het repertoire bevat o.a. composities van de bandleden Bart Oostindie, Tim Daemen, Marc Huynen en uiteraard van Jo Didderen zelf.

Entree
De toegangsprijs bedraagt € 5,00 per persoon aan de kassa bij de Uffelse Molen, gelegen aan de Uffelsestraat 5 in Haler, gemeente Leudal.

Uffelse Molen
Het belooft weer een fantastische middag te worden op een van die prachtige plekjes in Leudal, bij die Uffelse (onderslag graan)-molen, met een rijke historie die teruggaat tot ca 13e/14e eeuw. Daarover (en over Les Amis d’Uffeliques), vindt u meer op de website www.johnklerkx.nl/uffelsemolen

Meer info: dvhattem@hotmail.com 

Eten en drinken in Haler