Jumping Zaerum

Jumping Zaerum   

Raadhuisplein Sevenum    Raadhuisplein    5975 BK    Sevenum   

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Op zaterdag 11 augustus wordt het Raadhuisplein in Sevenum omgebouwd tot een echte wedstrijdpiste en vinden er in de straten van Sevenum ook diverse activiteiten plaats tijdens Jumping Zaerum

Om 13.00 uur wordt van start gegaan met de springrubrieken voor pony's. Van 14.30 tot 16.00 uur zijn er diverse shows in de westrijdpiste te zien en om 16.00 uur starten de paarden.

Om 20.00 uur start de belangrijkste rubriek van de dag. Dan strijden de ruiters en amazones namelijk om de titel Master van Jumping Zaerum.

Naast de springwedstrijden zijn er diverse activiteiten voor kinderen en wordt er samen met een aantal horeca-ondernemers voor gezorgd dat er rondom de wedstrijdpiste van alles te beleven is wat betreft eten en drinken. Daarnaast presenteren verschillende ondernemers zich in diverse stands.

Na afloop is er rond de klok van 21.30 voor jong en oud muziek vanaf de DJ-toren aan de rand van de wedstrijdpiste. Jumping Zaerum wordt een echt dorpsfeest waarbij de ruitersport gecombineerd wordt met Noord-Limburgse gezelligheid in hartje Sevenum!

Eten en drinken in Sevenum