Kastelenhepkestocht 2019

Kastelenhepkestocht 2019   

Hotel-Restaurant De Abdij    Kerkpad 5    6085 BA    Horn    e-mail   website

Vanaf    € 8,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Ik ben Laquais Frans, uw gastheer van de kastelen en landgoederen in Leudal en omgeving. Graag leid ik u op 1 en 2 juni a.s. tussen 11.00 en 17.00 uur aan de hand van een bijzondere fietstocht – de Kastelen-Hapjestocht 2019 - langs enkele unieke kastelen en objecten in Leudal.

Ik laat u genieten van typische gerechten uit de tijd van weleer. Zo gaan we deze editie proeven van de Middeleeuwen in de kasteeltuin van kasteel Horn, van de Eeuw van de Burgers bij kasteel Nederhoven in Beegden en van de Pruikentijd bij Kasteel Aldenghoor. Op de deelnemende locaties worden eveneens leuke (spel)activiteiten en muziek aangeboden voor jong en oud in het tijdperk van desbetreffende locatie.

U kunt deze tocht beleven per fiets op 1 en 2 juni a.s.. De route bedraagt ca. 32 km en is makkelijk te volgen via de aangegeven knooppunten. Voor deze unieke fietstocht heeft u speciale ‘Hepkes-bonnen’ nodig om te kunnen proeven van de heerlijke nostalgische gerechtjes op de drie lokaties. 

Deelnemers 2019:
Kasteel Horn – Hotel de Abdij in Horn
Kasteel Aldenghoor in Haelen
Kasteel Nederhoven in Beegden

De hepkesbonnen incl. routekaart zijn vanaf 15 mei ook te koop in de voorverkoop via de facebookpagina van dit evenenement (facebook: / hepkestocht). 

Kosten Kastelen Hepkestocht 2019: € 8,50 (volw.) en € 7,50 (kinderen t/m 12) of op de dagen zelf tegen regulier tarief ad € 9,50 (volw.) bij de deelnemende kastelen.

Eten en drinken in Horn