Kerstconcert Con Amore in kapel Samen Zorgen Huis Reserveren

Kerstconcert Con Amore in kapel Samen Zorgen Huis   

kapel Samen Zorgen Huis    Lindelaan 8    6095 BT    Baexem   

Gratis

Beschikbare data

  • Zon 15 december 2019 14.30 uur

Op zondag 15 december 2019 verzorgt Gemengd koor Con Amore haar traditionele Kerstconcert. Het belooft een prachtig, gevarieerd concert te worden waarvoor Con Amore u van harte uitnodigt. Dit jaar zal het concert plaatsvinden in de sfeervolle kapel van het Samen Zorgen Huis te Baexem. De toegang is gratis. De opbrengst van uw vrijwillige bijdrage van deze middag zal bestemd zijn voor het Samen Zorgen Huis.

Con Amore
Sinds 2011 wordt het koor gedirigeerd door Veronika Peerboom-Chujanova. Onder haar deskundige leiding weet ze de koorleden met hart en ziel mee te voeren in de muziek. Con Amore heeft een veelzijdig repertoire opgebouwd, bestaande uit klassieke muziek, volksliederen, musicals, spirituals, gospels en popsongs. Tijdens het Kerstconcert zal het koor een gevarieerd programma ten gehore brengen in verschillende talen. Con Amore wordt op de piano begeleid door Toon Konings.
Dit jaar zal harpiste Pauline Nieuwenhuijs haar medewerking verlenen aan dit concert.

Pauline Nieuwenhuijs, harpiste
Muziek maakt al lange tijd deel uit van Paulines leven. Op tienjarige leeftijd kreeg ze een proefles bij Ank van Campen en was meteen gegrepen door de harp. Ze studeerde schoolmuziek en harp op het conservatorium in Alkmaar. Tijdens haar harpstudie heeft ze zich, naast het bespelen van de concertharp, gespecialiseerd in het bespelen van de Keltische harp. Ook is ze afgestudeerd op de pedaalharp. Door haar grote deskundigheid op muzikaal gebied kan Pauline op alle verschillende kleine harpjes spelen.
Pauline Nieuwenhuijs zal die middag een drietal werken ten gehore brengen.

Na afloop van het concert kunt u gezellig napraten onder het genot van een kop koffie en iets lekkers.
Tot ziens op zondagmiddag 15 december in het Samen Zorgen Huis te Baexem.

Meer informatie over Con Amore vindt u op onze site of onze facebookpagina. Lijkt het u leuk om te zingen in een koor, kom dan de sfeer eens proeven tijdens onze repetitieavond, dinsdag 20.00 u Baexheimerhof in Baexem.

Als u zich vooraf aanmeldt bij secretariaat@conamorebaexem.nl zorgen wij voor een set muziekstukken, zodat u kunt meelezen of meezingen.