Kerstmarkt Velden

Kerstmarkt Velden   

Centrum Velden    Centrum    5941    Velden   

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Velden wordt op zondag 16 december ondergedompeld in een romantische kerstsfeer tijdens Magial Christmas Velden. In de kersthuisjes die buiten staan, is een keur van originele artikelen te koop. Onder het genot van heerlijke hapjes, chocomel en glühwein en muzikale klanken wordt een voorproefje genomen op de komende Feestdagen. 

De opzet van de Kerstmarkt bestaat uit een doorlopend muzikaal en artistiek programma in combinatie met een binnen- en buitenmarkt. De marktkramen staan zowel op het terrein rondom het gebouw als binnen in de foyer van BMV De Vilgaard.

Gezelligheid in kerstsfeer staat voorop. De muzikale en artistieke optredens worden gegeven in de theaterzaal van BMV De Vilgaard. Veldense verenigingen, groepen en solisten verzorgen optredens in kerstsfeer met zang, muziek en dans. Muzikaal entertainers Joekskapel Noeijt Thoes en goochelaar Magic Math vermaken de bezoekers

Op de binnen- en buitenmarkt (in kersthuisjes) zijn allerlei artikelen te koop, variërend van gebruiksvoorwerpen, sfeer- en cadeauartikelen en kunstzinnige producten. Ook kunnen de bezoekers genieten van glühwein, warme chocolademelk, heerlijke hapjes, wafels, oliebollen en andere lekkernijen.

Cultuur en commercie gaan tijdens deze dag hand in hand!

  • De kerstmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Kerstmarkt Velden met medewerking van culturele verenigingen en groepen, plaatselijke ondernemers, instellingen en veel vrijwilligers.
  • Tijdens de Magical Christmas Fair is plek ingeruimd een goed doel: hulp aan kinderen, die een warme kerst in een gezellig thuis moeten missen. De Stichting Kidzbase zet zich in om voor deze kinderen iets extra’s te doen tijdens de kerstdagen. Wat is er mooier dan de kerstgedachte uitdragen en voor dit doel te doneren aan Kidzbase?

Eten en drinken in Velden