Kerstshow Sparkling Christmas

Kerstshow Sparkling Christmas   

Tuincentrum Leurs    Straelseweg 370     5916 AD    Venlo    e-mail   website

Gratis

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

De kerstshow van Tuincentrum Leurs is inmiddels een begrip geworden in Nederland en Duitsland. Ieder jaar opnieuw presenteren we tijdens de wintermaanden een kerstshow vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends.

Tuincentrum Leurs is meerdere malen in de prijzen gevallen met de verkiezing van Beste Kerstshow van Nederland. Dit jaar presenteren zij de jaarlijkse kerstshow weer in de nieuwbouw van 4.000 m2 en in gedeeltes van de rest van ons tuincentrum. Met de kerstshow Sparkling Christmas willen we onszelf opnieuw overtreffen om u een nóg mooiere kerstshow te presenteren in een prachtige droomwereld.

Wie binnenloopt bij Tuincentrum Leurs, komt terecht in een wondere wereld vol beleving en inspiratie. Laat u verrassen door de nieuwste najaarstrends op het gebied van interieur, kleur en lifestyle.

Lemax, miniatuur droomwereld

Tuincentrum Leurs heeft ook een heel breed aanbod aan Lemax producten. Hiermee kunt u een complete miniatuur droomwereld creeëren van gezellige pleinen met schaatsbanen en waar mensen samen zitten rondom een kampvuur tot complete skiresorts met pistes en gondelbanen! Op de kerstshow kijk je je ogen uit in de Lemax miniatuurwereld waarin vrijwel alle thema's van Lemax tentoongesteld worden.

Eten en drinken in Venlo