Kiki Schippers & Yora Rienstra Reserveren

Kiki Schippers & Yora Rienstra   

DOK6 Theater-schouwburg-voorstellingen Panningen    Raadhuisplein 6    5981 AT    Panningen    e-mail   website€ 9,50

Beschikbare data

Dit evenement is verlopen.

Rabobanks Vliegende Start
Rabobank Peel, Maas en Leudal en DOK6 Theater hebben de handen ineengeslagen om het publiek heel toegankelijk kennis te laten maken met nieuw cabarettalent.

Kiki Schippers (won de persoonlijkheidsprijs van Cameretten en de Annie M.G. Schmidtprijs) is eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel, met haar liedjes verovert Kiki ieder publiek. Ze kreeg in ‘De Slimste Mens’ zelfs Maarten van Rossem aan het lachen!

Met de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en lovende recensies voor haar debuut op zak waagt ze zich nu aan haar tweede voorstelling: ‘WAAR’. Maar waar is ze naar op zoek? Naar het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de keiharde waarheid?

Yora Rienstra (won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival). Yora Rienstra is 37. De meeste mensen nemen op die leeftijd een Burn-Out. Ze denkt “dat ga ik anders doen” en dus ze neemt een sabattical. Met als doel: elke dag iets doen waar ze bang voor is. Als je je regelmatig laat beïnvloeden door de hedendaagse angstcultuur en vooral de beren op de weg ziet, kan je met die ene opdracht een heel jaar vullen.

Met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf. Dat is even spitten geblazen. Yora Rienstra won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Ze speelde de succesvoorstelling Paaz voor uitverkochte zalen door heel Nederland. Ze is een van de presentatoren van het spraakmakende VARA-programma Rambam. Haar vorige drie programma’s werden lovend ontvangen. De Volkskrant noemt haar ‘een comedienne met diepgang’.

Telefonisch reserveren, bel: 077-3101064

  Reserveren Meer info 

Eten en drinken in Panningen