Kindervoorstelling ‘Over een kleine mol..’ Reserveren

Kindervoorstelling ‘Over een kleine mol..’    

De Wingerd    Maasbreeseweg 2    5975BN    Sevenum   € 10,00

Beschikbare data

  • Woe 16 oktober 2019 14.30 uur en 16.00 uur

'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' is een hilarische slapstickvoorstelling naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch. Deze fysieke en bijna woordeloze voorstelling is geschikt voor iedereen van twee jaar. Wegens succes wordt er op woensdag 16 oktober in de Wingerd in Sevenum een tweede voorstelling toegevoegd om 16.00u.

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Een grappige en fysieke voorstelling over onrecht en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is.

Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Vorig theaterseizoen waren zij al bij Kukeleku te zien met twee uitverkochte voorstellingen van ‘De Gruffalo’, en komende herfstvakantie zijn ze terug!

De eerste voorstelling start om 14.30 uur en de tweede voorstelling om 16.00 uur.

Voor tickets kan men terecht op de website van KUKELEKU en bij de voorverkoopadressen Plus Lucassen Horst, Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum.