Legendarische new wave act Fischer-Z Reserveren

Legendarische new wave act Fischer-Z    

Poppodium Grenswerk    Peperstraat 10    5911 HA    Venlo    e-mail   website€ 26,00

Beschikbare data

  • Don 17 oktober 2019

Op donderdag 17 oktober staat de Britse new wave band Fischer-Z in Grenswerk in Venlo. De band rondom poëet John Watts maakt al decennialang grote impact met scherpe nummers vol creativiteit en muzikaliteit.

Het optreden van Fischer-Z is de tweede show van het feestweekend rond het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk. Het eerder aangekondigde concert van Navarone verkocht binnen een mum van tijd uit. Meerdere concerten volgen nog. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10:00 via www.grenswerk.nl, Grenswerk Café en Sounds Venlo.

Onder leiding van John Watts gaat Fischer-Z al meer dan 40 jaar mee, maar de band is naar eigen zeggen “nog lang geen oldies band”. De band trad in de afgelopen decennia op met grote namen zoals James Brown, The Police, Dire Straits en Bob Marley. Met albums als Going Deaf for a Living en Red Skies over Paradise scoorde de band in de jaren ’80 hits in Nederland.

Dat Fischer-Z nog lang niet uitgebrand is mag blijken. In augustus 2019 brengt de band het nieuwe album Swimming In Thunderstorms uit. Tijdens deze show kun je rekenen op een uitdagende set vol met oud en nieuw materiaal.

In oktober viert Poppodium Grenswerk het vijfjarige bestaan. In deze vijf jaar heeft Grenswerk meer dan 1000 activiteiten georganiseerd. Het Venlose poppodium wil dit jubileum uitgebreid vieren, exact vijf jaar na het allereerste optreden van de Belgische singer/songwriter Milow op 17 oktober 2014. Eerder werd voor dit feestweekend het concert van de Nijmeegse rockband Navarone aangekondigd. Dit concert verkocht in recordtijd uit. De komende weken zullen nog meer shows aangekondigd worden voor het jublieum-weekend.